Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον θάνατο της 44χρονης – Που επικεντρώνονται οι έρευνες


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της 44χρονης χήρας, μητέρας τριών παιδιών, που ...
βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.




Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν τραγική κατάληξη.

Όπως αναφέρει το lamiareport το οποίο επικαλείται πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στη συνέχεια στο σημείο που βρέθηκε για να την κάψουν, σενάριο θα δικαιολογούσε και τα εγκαύματα που είχε στο άψυχο σώμα της η 44χρονη.

Ωστόσο, η πρώτη εικόνα που «είδε» ο ιατροδικαστής, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αφού η γυναίκα δεν έχει εξωτερικά τραύματα. Περισσότερα στοιχεία αναμένονται από την νεκροτομή.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένο άτομο που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν κοντά στην 44χρονη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs