Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Αυτοί είναι 5 λόγοι που οδηγούν έναν άνδρα στην απιστία! Oι απόψεις είναι πολλές και διαφορετικές!


Για ποιο λόγο, όμως, φτάνει ένας άνδρας ως την απιστία;
Ας ρίξουμε μια ματιά στους 5 κυριότερους λόγους ...
που ένας άνδρας είναι έτοιμος να απιστήσει:




1. Σεξ

Tο σεξ είναι πραγματικά σημαντικό για την επιβίωση της σχέσης! Αν ένας άνδρας δεν λαμβάνει σεξουαλική ικανοποίηση μέσα στο πλαίσιο της σχέσης, όπως θα το ήθελε, είτε λόγο μειωμένης συχνότητας των ερωτικών επαφών, είτε λόγο της κακής ποιότητάς τους, τότε πιθανόν θα απιστήσει.


2. Σεξουαλικό πρόβλημα

Όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σεξουαλικής φύσεως, επιθυμεί να έρθει σε επαφή με μια άλλη γυναίκα, ώστε να καταλάβει εάν το πρόβλημα αφορά μόνο τις ερωτικές επαφές με τη σύζυγό του ή γενικεύεται με όλες τις σεξουαλικές παρτενέρ.


3. Απεριποίητη γυναίκα

Αν βλέπει τη σύντροφό του συνεχώς ατημέλητη και απεριποίητη, αυτό ίσως τον αποξενώσει σεξουαλικά και τον κάνει να νιώσει μεγάλη ρουτίνα στη σχέση.


4. Ζηλιάρα γυναίκα

Αν μία σύντροφος βλέπει παντού γυναίκες που κυνηγάνε τον άνδρα της, σημαίνει ότι του κάνει τη ζωή αφόρητη με σκηνές ζηλοτυπίας. Αυτό σιγά σιγά είναι πιθανόν να τον σπρώξει σε κάποια άλλη!


5. Γυναίκα σαν τη μάνα του...

Η γυναίκα που περιποιείται τον άνδρα της σαφώς και αποτελεί την ιδανική σύντροφο, ωστόσο δεν πρέπει να μένετε μόνο εκεί. Η φλόγα, η ανανέωση - σεξουαλική και επικοινωνιακή - είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία που θα κάνουν τον άνδρα να βρίσκεται σε ερωτική εγρήγορση. Αν δίπλα του έχει συνεχώς μια γυναίκα που του θυμίζει τη μητέρα του και όχι ερωτική παρτενέρ, είναι αναμενόμενο να την αναζητήσει αλλού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs