Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Της έκοψε τα χέρια με τσεκούρι γιατί του ζήτησε διαζύγιο - Προσοχή σκληρές εικόνες


Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η Margarita Grachyova, 25χρονών ξυλοκοπούνταν συχνά ...
από το ζηλιάρη σύζυγό της, με αποτέλεσμα, καθώς δεν άντεχε άλλο, να ζητήσει διαζύγιο, 




κάτι που έπεσε σαν τελευταία σταγόνα στο ταραγμένο του μυαλό. Όπως περιγράφει εκείνη, ο σύζυγός της θεωρούσε ότι εκείνη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με κάποιον άντρα από τη δουλειά της και μάλιστα το τελευταίο διάστημα την παρακολουθούσε.


Ο Dmitry Grachyov, 26 ετών έχει προφυλακιστεί μέχρι τον Φεβρουάριο και αντιμετωπίζει μέχρι και 15 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί. Όπως λέει η Margarita Grachyova, την παρέσυρε σε ένα δάσος έξω από τη Μόσχα δάσος με τρόπο που την έκανε να νιώσει ασφαλής, αφού έδειχνε να δέχεται την επιθυμία της να διακόψουν το γάμο τους και να μεγαλώσουν από κοινού τα δύο παιδιά τους. Στη συνέχεια την έδεσε έτσι ώστε να μην μπορεί να τρέξει και να την ανάγκασε να πέσει στα γόνατά με τα χέρια της δεμένα σε ένα κλαδί δέντρου, πριν τα πελεκήσει από τους καρπούς.


Αφού τελείωσε την πράξη του την πήγε ο ίδιος στο νοσοκομείο και μετά παραδόθηκε στις Αρχές. Οι γιατροί έχουν ράψει το ένα χέρι της, αλλά δεν ξέρουν αν και σε πιο βαθμό θα ξαναγίνει λειτουργικό. Το άλλο χέρι ήταν τόσο άσχημα κομμένο που δεν μπορούσε να διασωθεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs