Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Άβαφη και με κόκκινα στίγματα στο πρόσωπο της η ωραία Ελένη Μενεγάκη (φωτό)


Μέρες γιορτής για την Ελένη Μενεγάκη, που ετοίμασε τις βαλίτσες της περίπου μία εβδομάδα πριν την αλλαγή του χρόνου και ταξίδεψε στο ...
εξωτερικό.




Κάθε χρόνο θέλει να περνάει τις άγιες τούτες μέρες μακριά από την τρέλα της καθημερινότητας και αφού γύρισε τις τελευταίες της εκπομπές, βρέθηκε σε εξωτικό προορισμό, τον οποίο ωστόσο κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι αρχικές πληροφορίες, που γρήγορα διαψεύστηκαν, την ήθελαν να περνάει τις διακοπές της στη Βραζιλία, ωστόσο η παρουσιάστρια του Alpha θα ταξιδέψει σίγουρα εκτός Σένγκεν, αφού επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα για να ανανεώσει το διαβατήριό της.

Οι διακοπές της θα κρατήσουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, και η Ελένη Μενεγάκη θέλει να τις περνάει μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και να αποφορτίζεται από τις καθημερινές της υποχρεώσεις που σπάνια της αφήνουν ελεύθερο χρόνο για τους δικούς της. Συγκεκριμένα για τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, που της δίνουν δύναμη και τη στήριξαν σε ένα δύσκολο για εκείνη 2017 σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις της τηλεθέασης, που δεν ήταν οι αναμενόμενες στη μεσημεριανή της εκπομπή. Με αισιόδοξη ματιά όμως και με γεμάτες μπαταρίες, η Ελένη θέλει να επιστρέψει πιο δυνατή τη νέα χρονιά και να διεκδικήσει ξανά τον θρόνο της «βασίλισσας» που όλοι της πιστώνουν ότι έχασε...

Αλλά για να μπούμε στο θέμα μας λοιπόν! Ο φακός του Youweekly.gr την τσάκωσε στα Μελίσσια να κάνει τα τελευταία της ψώνια λίγο πριν φύγει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της και... δεν ήταν η Ελένη που ξέραμε όλοι!


Στις φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται ελάχιστα οι κοκκινίλες στο πρόσωπό της της οποίες και προσπάθησε να καλύψει με τα γυαλιά όμως, δεν τα κατάφερε και τόσο!


Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια, όπως οι περισσότερες γυναίκες, "μεταμορφώνονται" όταν αφήνονται στα μαγικά χέρια των beauty editors. Τρανό παράδειγμα αποτελούν και τα φρύδια της τα οποία προφανώς και είναι πολύ λεπτά και φροντίζει να τα γεμίζει συνεχώς με μολύβι και καλά κάνει γιατί... προς το τέλος του φρυδιού δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα πια...



'Οσον αφορά για τις κοκκινίλες η αλήθεια είναι πως την πετύχαμε την στιγμή που έβγαινε από την αισθητικό της μετά τον μηνιαίο της καθαρισμό στο πρόσωπο και όπως όλες γνωρίζουμε για λίγη ώρα μετά τα σημάδια είναι εμφανή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs