Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Χανιά: Έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε τον λαχειοπώλη


Οι αστυνομικοί της τροχαίας έχουν διασταυρώσει την ταυτότητα του οδηγού του οχήματος που ...
παρέσυρε και σκότωσε τον 66χρονο λαχειοπώλη, μισή ώρα πριν την έλευση του 2018.




Άφαντος παραμένει ο οδηγός που διαμέλισε και εγκατέλειψε έναν 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Το αυτοκίνητο έχει εντοπιστεί από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, ωστόσο ο 44χρονος ιδιοκτήτης παραμένει άφαντος, περιμένοντας προφανώς να λήξει το αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας ταυτοποίησαν τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 66χρονο λαχειοπώλη στον δρόμο της Παρηγοριάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, τα οποία «οδηγούσαν» σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο.


Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι αστυνομικοί εξέτασαν αρκετά οχήματα που ταίριαζαν στις περιγραφές και στα στοιχεία που είχαν και τελικά βρήκαν στην περιοχή του Σταλού το ασημί αγροτικό με εμφανή ίχνη τρακαρίσματος, τα οποία ταίριαζαν στα στοιχεία που είχε συλλέξει οι αστυνομικοί.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, δεν βρέθηκε, ενώ αναμένεται να παραδοθεί μετά την λήξη της προθεσμίας για την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, στα φανάρια του Κλαδισού στο ρεύμα προς Χανιά είχαν σταματήσει δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., όταν από την κατεύθυνση της οδού Γογονή, πέρασε το ασημί αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Παρηγοριά. 


Την στιγμή που διέσχιζε τον κόμβο του Κλαδισού, μάλλον επειδή ο οδηγός είδε τα περιπολικά, κινήθηκε κανονικά, όμως μόλις τα προσπέρασε, ανέπτυξε αχύτητα και προσπέρασε δύο αυτοκίνητα, ενώ σε απόσταση λίγων μέτρων παρέσυρε τον άτυχο 66χρονο λαχειοπώλη και εξαφανίστηκε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs