Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ο Κ. Ζουράρις «εύχεται» στους Ολυμπιακούς να γίνουν όσοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ


Ο Κώστας Ζουράρις ευχήθηκε «οι Ολυμπιακοί να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν ...
σε αριθμό τους οπαδούς του ΠΑΟΚ», όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες. 
Ο Ζουράρις είχε εμφανιστεί αναπάντεχα όταν ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε δηλώσεις.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου θέλησαν να αποσπάσουν μια ατάκα του, αφού τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας, μετά τις δηλώσεις του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον Άρη.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις, απάντησε σχετικά με τις προ ημερών ατάκες:

«Έκανα λάθος. Έβγαλα τα ακουστικά εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη και είπα το πασίγνωστο ανέκδοτο για τους Αρειανούς και τους Παοκτσήδες, το οποίο βεβαίως είναι καταπληκτικό γιατί αφορά και πειράζει και τους δυο. Ακούστηκε μόνο το τελευταίο της αναφοράς μου, οι Αρειανοί έχουν δίκιο να εξεγείρονται, αλλά κι εγώ έχω δίκιο να το λέω.

Ήταν σάτιρα,δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα, όπως αυτά που ακούω για τη μαμά μου και για το τι πρέπει να κάνει στο γεννητικό της όργανο κάποιος άλλος με το δικό του. Επειδή τα ακούω ως μέλος του μεγάλου ΠΑΟΚ και της Θύρας 4, της οποίας είμαι και επίτιμος πρόεδρος, δεν είναι ύβρεις. Εγώ έχω δίκιο να τα λέω, οι Αρειανοί έχουν δίκιο γιατί άκουσαν μόνο ένα κομμάτι».

Το καλύτερο ωστόσο το κράταγε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θέλει να απευθυνθεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ώστε να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος:

«Εύχομαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αυξάνονται και να πληθύνονται, ώστε να φτάσουν σε αριθμό εκείνους του ΠΑΟΚ!», ήταν η ατάκα του!, που έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων και σίγουρα θα απασχολήσει εκ νέου τον φίλαθλο κόσμο.


Η απάντηση Καραπαπά

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε μέσω του προφίλ του στο Facebook τη νέα δήλωση του Κώστα Ζουράρι για τους οπαδούς των ερυθρολεύκων.

Τη νέα δήλωση του Κώστα Ζουράρι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού σχολίασε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς.

«Ο Ζουράρις δήλωσε πριν λίγο σε δημοσιογράφους: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!

Μετά από αυτό, καλώ όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μην ξαναασχοληθεί με αυτό τον άνθρωπο που προφανέστατα έχει ανάγκη ψυχιάτρου.


Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε ευαίσθητοι..».

Google+ Followers