Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ζουράρις: Αριστοφανικό αριστούργημα το «βουντού - βουντού», δεν ξέρω τι γίνεται με την παραίτησή μου


Στις δηλώσεις του κατά των φιλάθλων του Άρη και του Ολυμπιακού - που προκάλεσαν την παραίτησή του ...
- αναφέρθηκε σε πρωινή του συνέντευξη στον Αντ1 ο Κώστας Ζουράρις. 




Ο κ. Ζουράρις υποστήριξε πως «βγαίνει από τη μεγάλη παράδοση του ελληνικού πολιτισμού για τη σάτιρα και το οποίο δεν καταφέρεται εναντίον κάποιου».

Μάλιστα, ο κ. Ζουράρις είπε ότι οι καλύτεροί του φίλοι είναι τέσσερις Αρειανοί, τονίζοντας ότι δεν ζητάει συγγνώμη, καθώς η σάτιρα είναι μια εκδήλωση του αδύναμου έναντι του ισχυρού. «Ποτέ η σάτιρα δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα, λέγοντας πως θεωρήθηκαν όσα είπε προσβλητικά από μερικούς όχι από την πλειοψηφία. Παραιτήθηκα και αυτό τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το εάν παραμένει στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ο Κώστας Ζουράρις απάντησε… πως δεν ξέρει. Στην ερώτηση εάν θα παραμείνει βουλευτής, απάντησε με αρχαία ελληνικά λέγοντας ουσιαστικά ότι το μέλλον είναι αβέβαιο.

Λίγο αργότερα πάντως ανέφερε ότι η παραμονή του στην βουλή είναι μια προσωπική απόφαση και δεν έχει να κάνει με την παραμονή του ή όχι στις τάξεις των ΑΝΕΛ.

Σε ό,τι αφορά πάντως στο πολυνομοσχέδιο που έρχεται σήμερα στη Βουλή ανέφερε ότι θα ψηφίσει «ναι» και δεν τίθεται θέμα καταψήφισης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs