Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τι κάνει σήμερα η Ρούμπι από τα μπούγκα μπούγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι -Μια συνεχής περιπέτεια [εικόνες]


Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ετοιμάζεται να καταθέσει ...
εκ νέου τη Δευτέρα, για το Ρούμπι-γκέητ, το νεαρό κορίτσι που προκάλεσε το σκάνδαλο με τα οργιώδη πάρτι άλλαξε ζωή.




Το όνομά της, στην Ιταλία και στον πλανήτη, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις δικαστικές περιπέτειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Ruby Rubacuori (που σημαίνει «κλέφτρα καρδιών»), ενώ το αληθινό της όνομα είναι Karima el-Mahroug, ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου των μπούγκα μπούγκα πάρτι που ξέσπασε στην Ιταλία το 2010.


Η νεαρή γυναίκα σήμερα είναι 25 ετών. Οταν συμμετείχε στα όργια του Μπερλουσκόνι, στη βίλα του κοντά στο Μιλάνο, μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαίου 2010, ήταν ανήλικη και πληρωνόταν για τις σεξουαλικές σχέσεις. Σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται ότι πλήρωσε την Ρούμπι και άλλες γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι ώστε να μιλήσουν θετικά για εκείνον στη δικαιοσύνη.


Η Ρούμπι γεννήθηκε στο Μαρόκο και λεγόταν Karima el-Mahroug. Μετανάστευσε με τη μητέρα της και τα τρία αδέλφια της στο Letojanni, μια μικρή πόλη κοντά στη Μεσίνα της Σικελίας. Ο πατέρας της ήταν υπαίθριος πωλητής και η μητέρα της καθαρίστρια. Η ίδια η Ρούμπι έχει αφηγηθεί ότι την βίασαν δύο θείοι της όταν ήταν 9 ετών. Εφυγε κρυφά από το χωριό της σε ηλικία 12 ετών. Εγκατέλειψε οριστικά την Σικελία σε ηλικία 17 ετών και κατέφυγε στην Lele Mora, προσωπικότητα της νυχτερινής ζωής, η οποία της βρήκε δουλειά σε πολλά κλαμπ του Μιλάνου.


Στα τέλη του 2009 ο δρόμος της διασταυρώθηκε τυχαία με αυτόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, 73 ετών τότε. Η Ρούμπι σάρωνε τα νυχτερινά κλαμπ του Μιλάνου και την ανακάλυψε η Nicole Minetti, πρώην υπάλληλος ιατρικού κέντρου την οποία ο Μπερλουσκόνι έκανε περιφερειακή σύμβουλο. Η νεαρή Ρούμπι πληρώθηκε πολλές χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, για να συμμετέχει στα νυχτερινά όργια στη βίλα Σαν Μαρτίνο, κοντά στο Μιλάνο. Η Ρούμπι αρχικά δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι την πλήρωνε για τη συμμετοχή της, στη συνέχεια αναθεώρησε λέγοντας ότι ο ισχυρός άντρας την βοηθούσε οικονομικά. Στην La Repubblica είχε δηλώσει: «Ηταν η πρώτη φορά που ένας άνδρας δεν προσπαθούσε να με ρίξει στο κρεβάτι του. Συμπεριφερόταν σαν πατέρας, το ορκίζομαι».


Το σκάνδαλο ξέσπασε δημόσια το 2010 και ενώ ο Μπερλουσκόνι ήταν πρωθυπουργός. Η Ρούμπι συνελήφθη γιατί έκλεψε κοσμήματα αξίας 3 000 ευρώ στην συγκάτοικό της, μια βραζιλιάνα πόρνη. Ο Μπερλουσκόνι πίεζε τον αρχηγό της αστυνομίας, φοβούμενος ότι το νεαρό κορίτσι, ηλικίας τότε 17 ετών, θα κάνει αποκαλύψεις εναντίον του. Πίεσε λοιπόν για να βγάλει την Ρούμπι από την προσωρινή κράτηση, ισχυριζόμενος ότι είναι «η εγγονή του προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ»!


Ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε το 2013 για πορνεία ανηλίκων, αλλά απαλλάχθηκε το 2014. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο Μπερλουσκόνι δεν ήξερε πως η Ρούμπι ήταν ανήλικη όταν έκαναν μαζί τα μπούγκα μπούγκα. Το εφετείο τον απάλλαξε οριστικά τον Μάρτιο του 2015.


Και ενώ το σκάνδαλο βρισκόταν στην κορύφωσή του, η Ρούμπι γέννησε ένα κοριτσάκι το 2011, σε ηλικία 18 ετών. Εξι χρόνια αργότερα, την συνάντησε το ισπανικό Vanity Fair . Την περιέγραψε ως μια γυναίκα που ζει διακριτικά, άβαφη, χωρίς τα σέξι ρούχα που φορούσε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.


Η Ρούμπι είναι σήμερα 25 ετών και έχει εγκατασταθεί στη Γένοβα. Το όνομά της απασχολεί ακόμη. Το Vanity Fair γράφει ότι «η ιταλική δικαιοσύνη ερευνά εδώ και μήνες για την ακίνητη περιουσία που έχει η Ρούμπι στο Μεξικό».

Σύμφωνα με την La Repubblica, η Ρούμπι επένδυσε το 2013, με τον σύντροφό της Luca Risso, επικεφαλής νυχτερινού κέντρου, 2 εκατομμύρια ευρώ σε ακίνητα στο Ντουμπάι και απέκτησε πολλά ακίνητα καθώς και ένα εστιατόριο στο Μεξικό.


«Το εστιατόριο Casa Sofia ανήκει στον πρώην σύντροφό μου και πατέρα της κόρης μου, Luca Risso. Εκείνος ζει στο Μεξικό, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Αν είχα επιχειρήσεις στο Μεξικό ή στο Ντουμπάι, δεν θα ζούσα στην Ιταλία», δήλωσε η Ρούμπι στο Vanity Fair. Η ιταλική δικαιοσύνη, γράφει το περιοδικό, ζήτησε την συνδρομή της μεξικανικής δικαιοσύνης για να αναζητηθεί ο κάτοχος των επενδύσεων. 
  

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs