Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Μου είχε πει ότι την απειλούσαν


Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β Νεκροταφείο. ...
Ο 58χρονος δολοφόνος της υποστηρίζει ότι το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία, όπως αρχικά είχε υποστηρίξει.




Κατέθεσε σε πολυσέλιδο υπόμνημα ότι δύο άτομα του έταξαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω λόγω της θέσης της στην εφορία.

Ο πατέρας της Δώρας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, επανέλαβε ότι η κόρη του δεχόταν απειλές για τη ζωή της, λόγω ορισμένων υποθέσεων που χειριζόταν.

«Είχε σοβαρές υποθέσεις στα χέρια της. Της είπα να παραιτηθεί και να πάρει και τα υπόλοιπα παιδιά μαζί της. Αλλά εκείνη δεν ήθελε γιατί αγαπούσε την Ελλάδα» τόνισε ο κ. Ζέμπερης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η κόρη του θα έπρεπε να είχε 24ωρη φύλαξη λόγω της δουλειάς της, ενώ υποστήριξε ότι η Δώρα θα ήταν νεκρή νωρίτερα, καθώς σε καθημερινή βάση της συνόδευσε ο αδελφός της, ο οποίος όμως την ημέρα της δολοφονίας αρρώστησε και δεν μπόρεσε να είναι μαζί της.

Ο δικηγόρος του πατέρα της, μιλώντας στο "Καλημέρα Ελλάδα", δήλωσε ότι σύμφωνα με το 40 σελίδων υπόμνημα του δολοφόνου, οι ίδιοι είχαν δώσει στον 58χρονο φωτογραφία της, αλλά και την εντολή να την παρακολουθεί στενά προτού προχωρήσει στο σχέδιό του, 

Σύμφωνα με το δικηγόρο Α. Λύτρα ο δολοφόνος αναφέρεται σε ένα πρόσωπο το οποίο αποκαλεί «αφεντικό», τον οποίο τόνισε ότι συναντούσε στα δικαστήρια και ότι τον συνάντησε και μετά τη δολοφονία. Κάνει δε λόγο και για ένα ακόμα άτομο, το οποίο αναφέρει με το μικρό του όνομα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs