Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Χαβάη: Μόλις έμαθαν ότι δεν θα πεθάνουν από πυρηνικά, το γιόρτασαν με πoρνό


Το στατιστικά στοιχεία του Pοrnhub δείχνουν πως κάτι πολύ "ενδιαφέρον" συνέβη στη Χαβάη κατά τη διάρκεια του "False Missile Alert ". ...



Τι θα κάνατε αν ξέρατε πως σε λίγες ώρες δεν θα υπήρχατε πια σε αυτόν τον μάταιο κόσμο;

Την περασμένη εβδομάδα εστάλη εσφαλμένο σήμα συναγερμού προς τους κατοίκους της Χαβάης για να τους ειδοποιήσει για "επικείμενη έλευση βαλλιστικού πυραύλου" καλώντας τους να σπεύσουν στα καταφύγια.

Λίγη ώρα αργότερα, η αμερικανική διοίκηση των δυνάμεων του Ειρηνικού ανακοίνωσε ότι "δεν εντόπισε βαλλιστικό πύραυλο που απειλεί τη Χαβάη" και ότι το μήνυμα το οποίο εστάλη νωρίτερα οφείλεται σε σφάλμα.

Πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους η Τούτσι Γκάμπαρτ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο το μήνυμα μέσω του συστήματος Amber Alert, το οποίο ανήκει στην αρμοδιότητα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο δημοκρατικός γερουσιαστής της Χαβάης Μπράιαν Σατς έγραψε στο Twitter ότι το μήνυμα οφείλεται σε "ανθρώπινο σφάλμα", χωρίς διευκρινίσεις , αλλά πρόσθεσε ότι το σύστημα Amber Alert είναι πολύ σημαντικό να τύχει επαγγελματικής διαχείρισης και να τοποθετηθούν ασφαλιστικές δικλείδες.

Ο τοπικός σταθμός στη Χαβάη της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ότι το μήνυμα ήταν ένα τεστ, το οποίο εστάλη κατά λάθος.



Όλα τα παραπάνω, προκάλεσαν μια ολιγόλεπτη αναστάτωση στους κατοίκους της Χαβάης. Τι είδους αναστάτωση; Και όμως, όχι πανικό. Τα επίσημα στοιχεία του πoρνογραφικού site Pοrnhub δείχνουν πως από τη στιγμή που εστάλη το false alarm, όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση προς το site έπεσε. Όταν όμως ήρθε η δεύτερη ειδοποίηση που ανέφερε πως τελικά επρόκειτο για λάθος, είδαμε μια κατακόρυφη αύξηση της τάξης του 48%.

Την περασμένη εβδομάδα το site περιεχομένου για ενήλικες, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι χρήστες του σταμάτησαν να βλέπουν πoρνό για να απολαύσουν την ηλιακή έκλειψη.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs