Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ιταλίδα ποpνοσταρ σταμάτησε την «περιοδεία στομaτικού έpωτα» γιατί την δάγκωσε σκύλος! - Είναι όμως αποφασισμένη να συνεχίσει


Η όχι και τόσο συνηθισμένη περιοδεία της Πάολα Σαουλίνο, διακόπηκε ξαφνικά για έναν απρόσμενο λόγο. ...




Η Πάολα Σαουλίνο είχε υποσχεθεί ότι θα ανταμείψει με σeξουαλικές χάρες όσους συμπατριώτες της ψήφιζαν «Όχι» στο δημοψήφισμα της 23ης Νοεμβρίου 2016 για τη συνταγματική μεταρρύθμιση. Το «Όχι» επικράτησε κι η 28χρονη ποpνοστάρ έκανε πράξη την υπόσχεσή της ξεκινώντας έκτοτε την “Pompa Tour” μια περιοδεία «στομaτικού σeξ». Η ίδια, μάλιστα, λέει ότι μέχρι στιγμής έχει προσφέρει τις... ιδιαίτερες υπηρεσίες της σε 400 άνδρες.


Αλλά ένα απρόσμενο γεγονός την ανάγκασε να διακόψει την περιοδεία, αφού ο σκύλος ενός φίλου της τη δάγκωσε στο πρόσωπο, την ώρα που τον χάιδευε, προκαλώντας της τραύματα στο πάνω χείλος και τη μύτη.


«Ο γιατρός μου πρότεινε να μην κάνω μεγάλες κινήσεις με το στόμα για αρκετούς μήνες», είπε η Σαουλίνο στη βρετανική εφημερίδα The Sun, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον εννέα μήνες για να επουλωθούν τα τραύματα.


Η ίδια όμως, δεν πτοείται και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την περιοδεία, όταν θα είναι σε θέση. «Η Pompa Tour θα συνεχιστεί», λέει. «Είναι ο τρόπος ζωής μου, ο τρόπος μου να είμαι ελεύθερη».




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs