Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Κέρδισε 1.000.000 δολάρια και πέθανε 3 εβδομάδες μετά (pics & vid)


Η χαρά κι ο οραματισμός ενός καλύτερου μέλλοντος, έδωσαν τη θέση τους στην απελπισία και τελικά ...
στο οριστικό τέλος για τον νικητή του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.





Tα παιχνίδια της τύχης μερικές φορές είναι ικανά να συνθέσουν τραγικές ιστορίες, που περισσότερο πλησιάζουν τα σενάρια κινηματογραφικών ταινιών, παρά γεγονότα της πραγματικής ζωής.

Μία τέτοια δραματική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες, όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία του νικητή ενός χριστουγεννιάτικου λαχείου στις ΗΠΑ.


Ο Νεοϋορκέζος Donald Savastano πήδηξε στα σύννεφα όταν έμαθε πως είναι ο υπερυχερός μίας κλήρωσης λαχείου στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, κερδίζοντας το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.


Στις δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης εμφανίστηκε με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη, δηλώνοντας πως είχε έρθει η ώρα να κοιτάξει το μέλλον του, όμως η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την γνωστοποίηση της νίκης του, διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο στα πνευμόνια και τον εγκέφαλο, ενώ πέθανε σε τοπικό νσοσοκομείο μόλις 3 εβδομάδες μετά.


Ο Savastano ήταν ένας από τους εκατομμύρια Αμερικανούς που παραμένουν ανασφάλιστοι κι άρα μακριά από κάθε διαγνωστική ή προληπτική εξέταση, γεγονός που συνέβαλε στην ταχύτατη επιδείνωση της κατάστασής του, καθώς παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθεί τους γιατρούς για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τελικά, ο 51χρονος άντρας κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ το χρηματικό ποσό που κέρδισε θα το λάβουν οι στενότεροι συγγενείς του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs