Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Φλόριντα: Αυτή η 17χρονη έζησε τον εφιάλτη που είχε ζήσει και ο παππούς της πριν 70 χρόνια


Μια απίθανη ιστορία από μια κοπέλα που επέζησε των πυροβολισμών στο λύκειο Majory Stoneman Douglas. ...



Εβδομήντα χρόνια πριν ένα 12χρονο αγόρι κρύφτηκε στη ντουλάπα για να γλιτώσει από πυροβολισμούς, όταν ένας γείτονας σκότωσε τους γονείς και την γιαγιά του. Ήταν το πρώτο περιστατικό μαζικών πυροβολισμών που καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Τότε ο ένοπλος Howard Unruh σκότωσε 13 ανθρώπους στο Camden του New Jersey.

Πριν μερικές μέρες η 17χρονη Carly Cohen, εγγονή εκείνου του μικρού αγοριού που επέζησε κρυμμένο, χρειάστηκε να κρυφτεί κι εκείνη σε μια ντουλάπα για να γλιτώσει από τα πυρά ενός ενόπλου. Η Carly είναι τελειόφοιτη στο λύκειο Majory Stoneman Douglas, της Φλόριντα, το σχολείο όπου οι πυροβολισμοί του Nicholas Cruz αφαίρεσαν 17 αθώες ψυχές.

Η νεαρή κοπέλα με ένα συγκινητικό tweet γνωστοποίησε την συγκλονιστική ιστορία της. "Αυτά τα γεγονότα δεν θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται. Κάτι πρέπει να αλλάξει", γράφει χαρακτηριστικά…




Όταν ο Nicholas Cruz μπήκε ένοπλος στο σχολείο της Φλόριντα και ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, η Carly Novell κρύφτηκε στην ντουλάπα της αίθουσας για τις εφημερίδες που έχει το σχολείο της. Προσπάθησε να καθυσηχάσει τους συμμαθητές της και ένιωσε ανακούφιση όταν αργότερα άνδρες αστυνομίας τους απελευθέρωσαν σώους.

Μετά την τρομακτική εμπειρία, η έφηβη σκέφτηκε τον παππού της, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2009. Και είπε πως οι δύο τους μοιράζονται «κάτι πολύ σημαντικό».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs