Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Σοκ: Ο μακελάρης της Φλόριντα σκότωσε 17 άτομα λόγω ερωτικής απογοήτευσης


Η ερωτική αντιζηλία ήταν αυτή που, όπως φαίνεται, όπλισε το χέρι του 19χρονου Νίκολα Κρουζ στη Φλόριντα. ...



Ο 19χρονος μακελάρης πήρε το ημι-αυτόματο όπλο του και αφού ενεργοποίησε τον συναγερμό πυρκαγιάς στο Λύκειο του Πάρκλαντ για να προκαλέσει περισσότερα θύματα, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκοτώνοντας 17 άτομα και τραυματίζοντας 15 ακόμη. 

Οπως όλα δείχνουν πίσω από την τραγωδία βρίσκεται μια υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Ο 19χρονος μακελάρης είχε σχέση με μια 17χρονη μαθήτρια. Κάποια στιγμή χώρισαν, η νεαρή έκανε άλλη σχέση, ο μακελάρης ξυλοκόπησε το νέο της αγόρι, επίσης μαθητή του σχολείου. Το βίαιο γεγονός έφερε την αποβολή του Νίκολα Κρουζ από το σχολείο. 

Οπως επίσης αποκαλύπτεται ο μακελάρης ήταν μέλος της ακροδεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης Republic of Florida και είχε αναπτύξει παραστρατιωτική δράση, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της οργάνωσης Τζόρνταν Τζέρεμπ. Ο ίδιος αρνήθηκε την ανάμειξη της οργάνωσης στο χτύπημα στο σχολείο και κάπως έτσι αποκάλυψε ότι πιθανότατα το χέρι του 19χρονο όπλισε κάποια πρόβλημα ερωτικής φύσης με κάποιο κορίτσι. Η επιλογή του να επιτεθεί του Αγιου Βαλεντίνου, άλλωστε, δεν πρέπει να θεωρείται τυχαία. 

Τα λεγόμενα του αρχηγού του εθνικιστικού κόμματος επιβεβαίωσε και μια μαθήτρια του Λυκείου. 

Ο 19χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για 17 φόνους εκ προμελέτης και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs