Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Η 24χρονη Pia Muehlenbeck παράτησε την δικηγορία και είναι αποφασισμένη να μας ... αναστατώσει (φωτό)


Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο προφίλ της 24χρονης Pia Muehlenbeck στο Instagram θα νομίζει ότι περνά ...
το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ταξιδεύοντας σε ειδυλλιακές τροπικές περιοχές, σε φωτογραφίσεις και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Η ίδια όμως, έχοντας παρατήσει τη δικηγορία για το χώρο της μόδας και του blogging αποκαλύπτει ότι η ζωή και η καθημερινότητά της δεν είναι τόσο απλή και εύκολη όσο φαίνεται. Πλέον έχει γίνει star του Instagram και επιχειρηματίας, ζει στο Σίδνεϊ και μοιράζεται τα όσα κάνει κάθε μέρα με τους 1,4 εκατομμύρια followers της.


Δίνοντας μια συνέντευξη όμως, η πρώην δικηγόρος αποκάλυψε ότι η καθημερινότητά της δεν είναι τόσο λαμπερή όσο νομίζουν. «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν μέσα από το Instagram, νομίζουν ότι είμαι στην παραλία όλη τη μέρα αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται πολλή δουλειά πίσω από αυτές τις φωτογραφίες. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και αφοσίωση» λέει η ίδια που συχνά ποζάρει για ρούχα, μαγιό και εσώρουχα.


Η 24χρονη παραδέχεται ότι κοιμάται μόνο 4-5 ώρες κάθε βράδυ και ξυπνάει κάθε πρωί στις 05:30 για να κάνει γιόγκα ή πιλάτες. Στη συνέχεια βγάζει το σκύλο της βόλτα σε μια απόσταση περίπου 8 χιλιομέτρων για να γυμναστεί ακόμη περισσότερο. Η νεαρή πρώην δικηγόρος γράφει σε ένα γυναικείο περιοδικό, είναι blogger, vlogger και μοντέλο και αποκαλύπτει ότι καμιά μέρα της δεν είναι ίδια με την προηγούμενη.


Η ζωή της δεν χαρακτηρίζεται σε καμία περίπτωση από ρουτίνα αλλά προσπαθεί να διατηρεί κάποιες σταθερές αξίες στη ζωή της. Πάντως παραδέχεται ότι η ζωή της είναι περισσότερο «τρελή» σε σχέση με την καθημερινότητά της σαν δικηγόρος και η διαδρομή της ξεκίνησε όταν άρχισε να αποκτά τους πρώτους followers στο Instagram. Από τότε, τίποτε πια δεν είναι το ίδιο.Google+ Followers