Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Κατερίνη: 29χρονος έκανε 32 διαρρήξεις σε διαμερίσματα σε διάστημα 16 μηνών


Nεαρός Έλληνας στην Κατερίνη είχε κάνει 32 διαρρήξεις με τη μέθοδο της θραύσης του ομφαλού της κλειδαριάς. ...



Μεθοδικά και με τον ίδιο πάντα τρόπο, ο 29χρονος χτυπούσε κατά μέσο όρο δυο φορές το μήνα τους τελευταίους 16 μήνες! Συνήθως, δρούσε πρωινά και μεσημέρια που οι ένοικοι απουσίαζαν στις δουλειές τους και, αφού έσπαζε τις κλειδαριές από τις πόρτες, έκλεβε μόνο χρήματα, κοσμήματα και υπολογιστές που μπορούσε να μεταφέρει χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

Από τον Οκτώβριο του 2016 ως φέτος τον Φεβρουάριο, ο νεαρός «μπουκαδόρος» διέρρηξε 23 διαμερίσματα από τα οποία άρπαξε συνολικά 6.500 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα, ρολόγια και υπολογιστές αξίας άνω των 36.500 ευρώ! Ακόμη, εισέβαλε σε άλλα εννέα διαμερίσματα, στα οποία δεν βρήκε κάτι αξίας για να κλέψει. 

Η δράση του εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών που συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις. Ο 29χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs