Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος: Νεκροί και οι 71 επιβάτες (pic & vids)


Τραγωδία στη Ρωσία! Ένα αεροσκάφος συνετρίβη μόλις είχε απογειωθεί από τη Μόσχα. Οι 65 επιβάτες και ...
τα 6 μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους.




Αεροσκάφος τύπου Αντόνοφ Αn-148 της αεροπορικής εταιρείας «Saratov Airlines» συνετρίβη, λίγη ώρα μετά την απογείωσή από την Μόσχα.


Τα πρώτα πλάνα από το σημείο του ατυχήματος 


Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίτερα από το αεροδρόμιο Domodedovo της ρωσικής πρωτεύουσας, ενώ μετέφερε 65 επιβάτες κι εξαμελές πλήρωμα.


Σύμφωνα με πηγές των ρωσικών αρχών όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το αεροσκάφος είχε προορισμό την πόλη Ορσκ κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως σημείο συντριβής το χωριό Αργκούνοβο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα.

«Το αεροσκάφος φέρεται να έχει συντριβεί κοντά στο χωριό Αργκούνοβο. Το πλήρωμα και οι επιβάτες δεν είχαν καμία ελπίδα επιβίωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Ο Πούτν έδωσε εντολή να διερευνηθούν τα αίτια της συντριβής

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να συγκροτήσει μια ειδική επιτροπή για να διερευνήσει το αεροπορικό δυστύχημα της αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines.

Παράλληλα, υποχρέωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες να διεξάγουν τις απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης κι αναζήτησης των αιτιών που προκάλεσαν την αεροπορική τραγωδία.

Ο πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς, τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs