Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Όταν (μετά τα ντολμαδάκια) έσπασε η καρέκλα του Προέδρου του Ισραήλ στο επίσημο δείπνο - Το ευτράπελο περιστατικό αποκάλυψε ο Βηματοδότης


Ένα ευτράπελο περιστατικό από το επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου του Ισραήλ ...
έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Βηματοδότης στην εφημερίδα το Βήμα.




Το επίσημο δείπνο ήταν σε πλήρη εξέλιξη βρισκόταν στη μέση του, καθώς είχε σερβιριστεί το πρώτο πιάτο (ντολμαδάκια) και ήταν ώρα για το κυρίως πιάτο (λαβράκι). Τότε και εντελώς ξαφνικά ακούστηκε ένας κρότος στην αίθουσα και ο ισραηλινός πρόεδρος σωριάστηκε φαρδύς-πλατύς στο πάτωμα. Είχε σπάσει η καρέκλα του!

Στιγμές απόλυτης αμηχανίας ακολούθησαν τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και από τους άλλους περίπου 70 καλεσμένους στο δείπνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν αυτή την πρωτοφανή κατάσταση να σπάσει μια καρέκλα. Και όχι μια τυχαία καρέκλα, αλλά εκείνη του επίσημου προσκεκλημένου τους.

Από τη δύσκολη θέση τούς έβγαλε ο ισραηλινός πρόεδρος. Σηκώθηκε μόνος του και έλεγε «I'm fine. No problem. I'm fine. Let's continue». Οπως καταλαβαίνετε, είχαν παγώσει οι πάντες, τα γκαρσόνια έτρεχαν να βρουν άλλη καρέκλα στον Ισραηλινό για να αντικαταστήσουν τη σπασμένη, ο ίδιος τα έβλεπε όλα αυτά και χαμογελούσε, σε λίγο άρχισαν όλοι να χαμογελούν και το θέμα έκλεισε εκεί.

Αν και ζητήθηκε το περιστατικό να μην βγει προς τα έξω, τελικά όμως τίποτε δεν μένει κρυφό. Ειδικά από τις στήλες των παραπολιτικών, όπως ο Βηματοδότης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs