Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή η εταιρεία σου φέρνει κυψέλες με μέλισσες για κατοικίδια - Και ο σκοπός είναι καλός


Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, ο πληθυσμός των μελισσών παγκοσμίως βρίσκεται σε συνεχή πτώση και ...
εδώ και αρκετό καιρό, με τις σύγχρονες μεθόδους της γεωργίας και την απώλεια του φυσικού τους βιότοπου να προσδιορίζονται ως αιτίες.





Αυτό είναι μια άσχημη εξέλιξη για όλους μας, καθώς οι μέλισσες κάνουν την σημαντικότατη εργασία της γονιμοποίσηςη πολλών φυτών στα οποία βασίζεται η διατροφή μας. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό, πρέπει να βρούμε καινοτόμες λύσεις, καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι οι τεράστιες εταιρείες να αλλάξουν τις καταστρεπτικές πρακτικές τους.


Η BEEcosystem δημιούργησε ένα επιτοίχιο σύστημα, το οποίο μπορεί εύκολα να επεκταθεί σε ένα εξαγωνικό, κυψελοειδές στυλ, και επιτρέπει να φέρετε τις μέλισσες στο σαλόνι σας. Φέρνοντας έτσι τις μέλισσες πιο κοντά στους ανθρώπους σε ένα αστικό περιβάλλον, δεν είναι μόνο καλό για τον πληθυσμό των μελισσών, αλλά συμβάλει στην κατανόηση της σημασίας των μελισσών και του ρόλου τους, καθώς μαθαίνουμε να ζούμε δίπλα-δίπλα σε αυτές.


Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια, έτσι ώστε ακόμη και οι πιο αρχάριοι μελισσοκόμοι να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Γιατί μπορούμε να κατανοήσουμε την ανησυχία που πολλοί άνθρωποι, που φοβούνται τις μέλισσες και το τσίμπημα τους, μπορεί να έχουν όταν κάθονται δίπλα σε μερικές χιλιάδες από αυτές στον καναπέ τους.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μέλισσες σε δράση στο καταπληκτικό έργο της δημιουργίας της αποικία τους, να δείτε πώς δημιουργούν την κηρήθρα και το κερί, ακόμα και να μαζέψετε το δικό σας μέλι!








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs