Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Έψαχνε την αγνοούμενη κόρη της και τη βρήκε… σε ριάλιτι


Το Χάμπολτ στην Καλιφόρνια είναι ένα από τα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου καταγράφονται ...
οι περισσότερες αναφορές για αγνοούμενους πολίτες. 




Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγο καιρό μία γυναίκα κατέφυγε στις αρχές για να καταγγείλει την εξαφάνιση της κόρης της. Την είχε χάσει για μέρες και ήταν απελπισμένη.

Η ίδια η μητέρα της «εξαφανισμένης» Ρεμπέκα Μαρτίνεθ ανέφερε πως η τελευταία φορά που την είδε ήταν πριν από έξι μέρες όταν πήγαινε στη δουλειά της.


Μετά την καταγγελία, ΜΜΕ της περιοχής χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία της κοπέλας για τα θέματα που έφτιαχναν όσον αφορά τα μεγάλα ποσοστά εξαφανισμένων. Η ιστορία άρχισε να γίνεται viral όταν μία εφημερίδα περιλάμβανε το όνομα της κοπέλας ανάμεσα σε 35 ανθρώπους που αγνοούνται στη χώρα κι αναζητούσε κάποιον που να έχει κάποια πληροφορία.

Τότε ένας αναγνώστης μίλησε με την εφημερίδα και τους μετέδωσε την πληροφορία πως έχει δει την αγνοούμενη κοπέλα… στην τηλεόραση. Όταν έκανε πιο συγκεκριμένες τις πληροφορίες έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό. Η κοπέλα δεν είχε χαθεί, απλά ήταν σε ριάλιτι. Συγκεκριμένα συμμετείχε στο «Τhe Bachelor».


Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ενημέρωσαν την κοπέλα για όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι της και τελικά επικοινώνησε με τη μητέρα της.

Φρόντισε να αστειευτεί στα social media γράφοντας στο Twitter ότι: «Μαμά πόσες φορές σου έχω πει ότι δεν έχω κινητό μέσα στο Bachelor;».



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs