Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Γωγώ Φαρμάκη: Ξεκίνησε η δίκη Αγγλούπα για τον πυροβολισμό εναντίον της


Με ουσιώδεις μάρτυρες να απουσιάζουν, γεγονός που προβλημάτισε το δικαστήριο...
, άρχισε η δίκη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα, 




ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς πυροβόλησε την Γωγώ Φαρμάκη, πριν από επτά χρόνια.

Ήταν Νοέμβριος του 2011, στο Παλαιό Φάληρο, όταν ο επιχειρηματίας πυροβόλησε στην κοιλιά την Γωγώ, στο διαμέρισμα της αδερφής της, Όλγας, με την οποία ήταν ζευγάρι αλλά εκείνη την περίοδο σε διάσταση. Η Γωγώ, που τότε ετοίμαζε τις βαλίτσες της για την Αμερική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και, μετά από 7 μέρες σε κώμα, 11 μέρες στην εντατική, 6 χειρουργεία και 3 μήνες νοσηλείας, κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.

Κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η έδρα δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για την απουσία της Όλγας Φαρμάκη, που βρίσκεται στο Survivor, καθώς θεωρείται βασική μάρτυρας.

«Η συγκεκριμένη μάρτυρας απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό», ενημέρωσε το δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου επιχειρηματία, σύμφωνα με την Espresso, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του απαντά πως «η κα. Φαρμάκη Όλγα, όμως, ήταν παρούσα στο περιστατικό…. Είναι σημαντική μάρτυρας». Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας επεσήμανε πως «υπάρχει μια βαρύτατη κατηγορία κύριε συνήγορε και οι μάρτυρες πρέπει να σέβονται το δικαστήριο και να έρχονται. Εδώ απουσιάζουν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μάρτυρες».

Απούσα, όμως, ήταν και η Γωγώ, η οποία είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής, γεγονός που ενισχύει τις φήμες ότι οι δυο πλευρές έχουν βρει μεταξύ τους συμβιβαστική λύση. Άλλωστε, ενώ η ίδια αρχικά είχε κάνει λόγο για ηθελημένο πυροβολισμό σε βάρος της από τον 40χρονο, το 2014 οι δυό τους έκαναν ακόμη και κοινές εμφανίσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs