Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Δίαιτα για ψωμάκια: Ποια τρόφιμα περιορίζουν το λίπος σε γοφούς και μηρούς;


Ψωμάκια; Υπάρχουν τρόφιμα που περιορίζουν το λίπος σε γοφούς και μηρούς; Αν αναζητάτε ...
λεπτούς καλοσχηματισμένους μηρούς και γοφούς, 




κάνοντας κάποιες τροποποιήσεις στη διατροφή σας και κατάλληλες ασκήσεις μπορείτε να τα καταφέρετε. Και ενώ η μείωση λίπους ενός σημείου – η απώλεια λίπους από ένα μέρος του σώματός σας, όπως οι μηροί ή οι γοφοί σας – είναι ένας μύθος, μειώνοντας το συνολικό ποσοστό σωματικού λίπους σας θα φανείτε πιο αδύνατοι.

Συνδυάστε τα τρόφιμα για καύση λίπους με ασκήσεις που στοχεύουν τους γοφούς και τους μηρούς σας για ένα ποιο ομοιόμορφο σώμα.


Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά με χαμηλές θερμίδες

Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν τον καλύτερό σας φίλο στην απώλεια λίπους. Είναι πολύ χαμηλά σε θερμίδες, έτσι μπορείτε να καταναλώσετε μεγάλες μερίδες χωρίς απότομη μείωση της πρόσληψης θερμίδων. Αυτό είναι πολύ καλό διότι σας βοηθά να νιώθετε χορτάτοι όλη τη διάρκεια της μέρας.

Τα φρούτα και τα λαχανικά συνδέονται επίσης άμεσα με την απώλεια βάρους, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Obesity Facts.

Οι συγγραφείς της μελέτης εξέτασαν τις διατροφικές συνήθειες περισσότερων από 400.000 Αμερικανών για να βρουν συνδέσεις μεταξύ πρόσληψης φρούτων και λαχανικών και βάρους. Διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που τρώνε τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά ήταν πιο πιθανό να έχουν ένα υγιές βάρος, ακόμα και αφού κατέγραφαν άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το βάρος, όπως η σωματική άσκηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs