Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Έφτιαξε ερασιτεχνικό βίντεο κτηνοβασίας με τον σκύλο της και κατέληξε σε περιπέτειες - Αποτροπιασμός στο δικαστήριο


Η 39χρονη Suzie Cairns έφτιαξε ένα ερασιτεχνικό βίντεο κτηνοβασίας, το οποίο παρακολούθησε ...
αποτροπιασμένο το δικαστήριο του Λίβινγκστον της Σκοτίας.




Παρά το γεγονός ότι την είδαν να «επιδίδεται σε σeξουαλική δραστηριότητα με ένα σκυλί», εκείνη ισχυρίστηκε πως δεν έφτασαν ως το τέλος, ως την ολοκληρωμένη συνουσία δηλαδή, «μένοντας στα προκαταρκτικά».

Η Cairns ομολόγησε πάντως για τους τόνους παιδικής ποpνογραφίας που είχε στην κατοχή της και τις αηδιαστικές εικόνες με τους βιασμούς παιδιών. Για το σeξ με το λαμπραντόρ της είπε πάντως μια φορά πως ήταν «παρατραβηγμένο».

«Δεν υπήρξε συνουσία με τον σκύλο, παρά το γεγονός ότι αυτό αφέθηκε να εννοηθεί. Είπαν πως έκανα σeξ με το σκυλί, ενώ δεν έκανα».

Αυτά και άλλα ανατριχιαστικά άκουσε το δικαστήριο του Λίβινγκστον, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Daily Record», η Cairns παραδέχτηκε πάντως πως το βίντεο που βρήκε η αστυνομία στο κινητό της «με ακραία ποrνογραφικές σκηνές που παρουσιάζουν με ξεκάθαρο τρόπο μια γυναίκα να επιδίδεται σε σeξουαλική δραστηριότητα με ένα σκυλί» ήταν δικό της.

Ο εισαγγελέας είπε μάλιστα πως ο σκύλος ήταν εκεί όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της τον Μάρτιο του 2017 και ξεκαθάρισε πως ήταν το ίδιο λαμπραντόρ. Ο δικαστής την καταδίκασε πάντως σε κοινωνική εργασία αντί να τη στείλει στη φυλακή, με τον όρο να ακολουθήσει πρόγραμμα σeξουαλικής υγείας.

«Τώρα κουβαλά την ατίμωση να έχει στο όνομά της μια καταδίκη για κάτι τέτοιο», δήλωσε ο συνήγορός της Neil Stewart την ώρα που την άφηναν ελεύθερη…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs