Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Γυναίκα με τους «μεγαλύτερους γλουτούς του κόσμου»: Όταν περνώ, σταματά η κίνηση - Τα έχει βρει μια χαρά με τον εαυτό της


Η Eudoxie Yao από την Ακτή Ελεφαντοστού, που λέει αυτάρεσκα πως έχει τους μεγαλύτερους γλουτούς ...
της υφηλίου, τα έχει βρει μια χαρά με τον εαυτό της.




Περιφέρεται στους δρόμους και τα κοινωνικά μέσα για να μας δείξει το τμήμα του σώματός της που την έχει κάνει διάσημη, καθώς έχει συγκεντρώσει μισό σχεδόν εκατομμύριο followers στο Instagram.

Μιλώντας στην BarcroftTV για το «φυσικό θαύμα», όπως το λέει, εξομολογείται: «Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική χειρουργική. Ποτέ, ποτέ, ποτέ στη ζωή μου. Έτσι ήμουν πάντα». Δεν μένει όμως εκεί, καθώς τονίζει: «Όταν βγαίνω από το σπίτι, οι άνθρωποι παθαίνουν την πλάκα τους και σοκάρονται όταν με βλέπουν. Σταματάω την κίνηση!».


Η Eudoxie αρέσκεται να προκαλεί με τα προσόντα της και αγοράζει πάντα μικρότερα νούμερα στα παντελόνια, τα οποία προσαρμόζει μετά στις διαστάσεις της. «Είμαι θέμα συζήτησης», λέει, «πηγαίνω σε χώρες και οι οπαδοί μου με ακολουθούν σαν να είμαι καλλιτέχνης. Έχω γίνει διασημότητα, εμφανίζομαι στην τηλεόραση, με καλούν σε πάρτι. Κάποιες φορές παρουσιάζω και εκπομπές ως παρουσιάστρια».


Όσο για τη μεγαλύτερή της στιγμή, είναι λέει όταν τη συγκρίνουν με το ίνδαλμά της, την Κιμ Καρντάσιαν. Μιας και τόσο η Κιμ όσο και η ίδια αλλάζουν τα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς: «Τώρα οι άντρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες με καμπύλες. Νομίζω πως το αλλάξαμε πολύ»…


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs