Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τι ανάβει τις γυναίκες στο σeξ;


Μπορεί η ερwτική διέγερση να είναι καθαρά προσωπικό θέμα, αλλά, όταν υπεισέρχεται η επιστήμη, ...
τα πράγματα αλλάζουν άρδην!




Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Couple & Relationship Therapy» έδειξε με σαφήνεια τι ανάβει τις γυναίκες στο σeξ. Έτσι, οι απανταχού ειδικοί σeξολόγοι συνιστούν στους άνδρες να τηρήσουν τα παρακάτω κατά γράμμα, αν θέλουν να έχουν επιτυχία στο σeξ.

Τα πρόστυχα λόγια: Σύμφωνα με τη σeξοθεραπεύτρια Madeleine Castellanos, τα πρόστυχα τα λόγια είναι δυνατόν να ξεσηκώσουν ερwτικά τις γυναίκες, με την προϋπόθεση αυτά να διατυπώνονται όταν η σχέση έχει ήδη προχωρήσει!

Δώστε βάση: Η γνωστή σeξοθεραπεύτρια προτείνει στο ισχυρό φύλο να δίνει έμφαση και βάρος στα σημεία που οι γυναίκες αφήνουν εκτεθειμένα.

Όχι στα κλισέ: Τα διάφορα κλισέ που κυκλοφορούν και χρησιμοποιεί πολύ συχνά το ισχυρό φύλο είναι δυνατόν να μπλοκάρουν τις γυναίκες στο σeξ. Για τον λόγο αυτόν, συνιστάται στους άνδρες να τα αποφεύγουν.

Η χροιά της φωνής: Όσο πιο αισθησιακή και αρρενωπή είναι η φωνή των ανδρών τόσο καλύτερο σeξ κάνουν.

Ναι στον οργασμό: Παίξτε με το έτερον ήμισυ και, αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ερwτικά παιχνίδια.

Μην προσποιήστε: Οι γυναίκες διαθέτουν σε αυξημένο ποσοστό την έκτη αίσθηση, γι” αυτό καλό είναι να αποφεύγετε να προσποιείστε στο σeξ!

Αργά – αργά: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε μια χαλαρή συζήτηση, να προηγηθούν τα απαραίτητα προκαταρκτικά και στη συνέχεια ό,τι προκύψει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs