Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η Fergie αποκαλύπτει εάν ο Ταραντίνο την δάγκωσε υποδυόμενος το ζόμπι


Η Fergie θέλησε να ξεκαθαρίσει στον κόσμο τα όσα έγιναν στο πλατό του «Planet Terror», στη διάρκεια ...
του οποίου είχε πει πως ο Κουέντιν Ταραντίνο, που υποδυόταν ένα ζόμπι, την δάγκωσε στ' αλήθεια ενώ έκαναν γύρισμα.





Η τραγουδίστρια διευκρίνισε πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν, λέγοντας ότι οι απαντήσεις της παρεξηγήθηκαν. «Αρχικά, στηρίζω όλα τα θύματα, ανεξάρτητα από το φύλο, την φυλή, την ηλικία τους. Τα στηρίζω κι είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν θέλω να υποβαθμίσω την ιστορία κανενός. Απλώς τυγχάνει η δική μου ιστορία να μην είναι ακριβώς έτσι», εξηγεί. Στο behind-the-scenes υλικό, που περιλαμβάνεται στα bonus features ενός special edition DVD, η Fergie, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2007, μιλά για την σκηνή όπου δέχεται επίθεση από μια ομάδα ζόμπι, καθοδηγούμενα από τον Ταραντίνο. 

Στο βίντεο, η Fergie δείχνει επίσης μια μελανιά που υποτίθεται της προκάλεσε ο σκηνοθέτης από το δάγκωμα στο χέρι της, για το οποίο ωστόσο αδιαφορεί λέγοντας πως «μέχρι να τελειώσει η σκηνή, τον δαγκώνω πίσω». Το υλικό ήρθε στη δημοσιότητα ξανά με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Ούμα Θέρμαν, που υποστήριξε πως ο Ταραντίνο έβαλε σε κίνδυνο της σωματική της ακεραιότητα στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Kill Bill». 

Η Fergie, όμως, λέει πως η συνεργασία της με τον Ταραντίνο όπως παρουσιάζεται στο υλικό του «Planet Terror» δεν εμπίπτει στην ευρύτερη συζήτηση περί κακομεταχείρισης των γυναικών και κατάχρησης εξουσίας στο Χόλιγουντ. «Απλώς χαζολογούσαμε. Κάναμε πλάκα. Αλλά μην το παρεξηγήσετε, δεν θέλω να υποβαθμίσω την ιστορία κανενός και στηρίζω όλα τα θύματα και τις ιστορίες όλων παντού», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs