Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

«Κονταροχτυπιούνται» Τότεναμ-Γιουβέντους για τους 8 του Champions League


Όπως και στη χθεσινή πρώτη δυάδα των επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των «16» του...
Champions League, έτσι και σήμερα το ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο ένα ματς.




Η Σίτι έχοντας κερδίσει με 4-0 στην Ελβετία έχει ήδη προκριθεί στους «8», αλλά στο άλλο παιχνίδι που γίνεται επί Βρετανικού εδάφους υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Γιουβέντους αν και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 2-0, τελικά ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Τότεναμ και πλέον οι «μπιανκονέρι» καλούνται να σκοράρουν στο Λονδίνο αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. 


Τότεναμ - Γιουβέντους

Ήταν εκ προοιμίου ένα από τα ενδιαφέροντα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση των «16» κι αυτό αποδείχθηκε από τον πρώτο αγώνα που έληξε ισόπαλος 2-2 με την Γιούβε να πετυχαίνει τον απόλυτο αιφνιδιασμό (σκόραρε στο 2’ και στο 9’) και τους «Spurs» να αντιδρούν αποκτώντας έτσι το πλεονέκτημα.

Η Τότεναμ είναι μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ οι μοναδικές αήττητες ομάδες στη διοργάνωση, αλλά απομένει να δείξει πως αυτό που συνέβη στο «Juventus Stadium» δεν ήταν απλά μια καλή βραδιά κι ότι όντως έχει αποκτήσει μέταλλο.

Μέταλλο που αποδεδειγμένα έχει η «Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, η οποία ας μην ξεχνάμε είναι και η περσινή φιναλίστ του θεσμού.

Στους γηπεδούχους ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Οριέ και τον τραυματία Αλντερβάιρελντ, ενώ στη Γιουβέντους επιστρέφει ο Ντιμπάλα, όμως εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Μάντζουκιτς, Μπερναρντέσκι, Κουαδράδο και Χέβεντες. 


Οι πιθανές 11άδες 

Τότεναμ: Γιορίς, Τριπιέρ, Σάντσες, Βερτόχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Σον, Άλι, Έρικσεν, Κέιν

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπενατιά, Κιελίνι, ΆλεξΣάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα,


Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία

Όπως κι η Λίβερπουλ (0-5 στην Πόρτο) έτσι και η Σίτι έχει εξασφαλίσει από το πρώτο ματς καθώς η ομάδα του Γκουαρδιόλα είχε περάσει σαν σίφουνας από την έδρα της Βασιλείας επικρατώντας με 0-4.

Ζήτημα πρόκρισης δεν τίθεται, ο Γκουαρδιόλα προφανώς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς, με την Βασιλεία να παίζει για το δικό της γόητρο.


Οι πιθανές 11άδες

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιτσένκο, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Φόντεν, Σίλβα, Ζεσούς, Στέρλινγκ

Βασιλεία: Βασλίκ, Λανγκ, Λακρουά, Σούτσι, Ριβέρος, Πετρέτα, Ζουφί, Ντιέ, Στόκερ, Ελιουνούσι, Ομπερλιν


Οι ρεβάνς της φάσης των "16":


Τρίτη 6/3

Λίβερπουλ - Πόρτο 0-0 (5-0)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Ρεάλ 1-2 (1-3)


Τετάρτη 7/3

Τότεναμ - Γιουβέντους (2-2)

Μάντσεστερ Σίτι - Βασιλεία (4-0)


Τρίτη 13/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη (0-0

Ρόμα - Σαχτάρ (1-2)


Τετάρτη 14/3

Μπεσίκτας - Μπάγερν (0-5)

Μπαρτσελόνα - Τσέλσι (1-1)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs