Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Δύσκολες ώρες για τον πρωθυπουργό! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας!


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά τον ανασχηματισμό της περασμένης εβδομάδας ...
ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».




Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Πρωθυπουργός, φαίνεται να ταλαιπωρείται από ένα ιδιαίτερο θέμα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θάνο Δημόπουλο, επισκέφτηκε το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο αργά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο λόγος ήταν, η αναζήτηση ύπαρξης οστικού οιδήματος στην περιοχή της λεκάνης. Πρόκειται για ένα είδος κάκωσης που συναντάται συχνά σε αθλητές και μαραθωνοδρόμους.

Για να διερευνηθεί η ύπαρξη ή όχι της κάκωσης αυτής από το Ευγενίδειο επισκέφτηκε το «Αιγινήτειο», που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, και το οποίο διαθέτει μαγνητικό τομογράφο που εξυπηρετεί και το Ευγενίδειο. Η μαγνητική τομογραφία είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες η πιο ακριβής διαγνωστική εξέταση για το οστικό οίδημα.

Το οίδημα αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται αρκετά οι ασθενείς. Παράγοντες που υπολογίζονται στα αίτια του οστικού οιδήματος και καταγμάτων κοπώσεως είναι η οστεοπενία και η οστεοπόρωση, καθώς και διατροφικές διαταραχές όπως κακή απορρόφηση του ασβεστίου ή έλλειψη βιταμίνης D3.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαγνητική δεν φέρεται να έδειξε κάτι, με τον Πρωθυπουργό να αποχωρεί από το νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs