Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Πένυ Σκάρου: «Το σεξ με τεχνητό μέλος είναι…»


Η Πένυ Σκάρου, 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι, που της στοίχισε το ...
πόδι της, είναι δυνατή, αισιόδοξη και γεμάτη θέληση για μια καλύτερη ζωή.




Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU δείχνοντας τη σέxι πλευρά της και μίλησε για το ατύχημα, το τεχνητό μέλος, και όλα όσα την απασχολούν. Η Πένυ ανέφερε πως οι συνάδελφοί της δεν στάθηκαν στο πλευρό της, όπως περίμενε, δεν την στήριξαν ούτε οικονομικά, ούτε ψυχολογικά εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω.

Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και μιλά για τον άνθρωπο που γεμίζει τη ζωή της με όμορφα συναισθήματα. «Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Είναι ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί και δεν με έχει επηρεάσει το τεχνητό μέλος», λέει.

Ο δημοσιογράφος περνά σε μια πιο προσωπική ερώτηση, αναρωτιέται αν το τεχνητό πόδι την δυσκολεύει στη σεξουαλική της ζωή. Η Πένυ χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά: «Το σεξ είναι σούπερ. Καλύτερα από πριν. Νιώθω πιο σέξι τώρα, δεν ένιωσα ποτέ μειονεκτικά με τη σεξουαλικότητά μου. Δεν την έχασα ποτέ».

Και μπορεί η ίδια να νιώθει καλά με τον εαυτό της δε συμβαίνει όμως πάντα το ίδιο με τον περίγυρο και την κοινωνία. «Άνθρωποι παλιάς κοπής μπορεί να δείξουν λύπηση στο πρόσωπό τους, αλλά δεν τους παρεξηγώ. Αυτοί που με λυπούνται θα έπρεπε πρώτα να λυπούνται τον εαυτό τους», εξηγεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs