Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Ο άντρας με τα δυο λειτουργικα πeη απαντά στο φλέγον ερώτημα


Ένας άντρας από τις ΗΠΑ, του οποίο το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έχει γεννηθεί με μια ...
σπανιότατη πάθηση που ονομάζεται διφαλλία, 

δηλαδή έχει δυο πeη. Η ιστορία του είχε γίνει γνωστή μέσω του Reddit το 2014, όπου κέρδισε τεράστια φήμη. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τις εpωτικές του περιπέτειες.

Το βιβλίο του είχε τίτλο «Double Stuffed: Steamy Tales From My Love Life with Two Penises» και πούλησε σαν τρελό. Το όνομά του δεν έγινε όμως ποτέ γνωστό και έχει απλά ένα παράξενο ψευδώνυμο. «Double D*** Dude» ή DDD. Το βιβλίο λοιπόν είναι άκρως αποκαλυπτικό και περιγράφει τα πάντα με λεπτομέρειες. 


Μιλάει για εpωτικές ιστορίες με άντρες ή γυναίκες ή ακόμα και τους δυο ταυτόχρονα. Επειδή ποτέ του δεν κρύφτηκε ούτε για την πάθησή του αλλά ούτε για την σeξουαλική του ζωή, το ερώτημα είναι ένα. Σκέφτηκε ποτέ να συμμετέχει σε ταινία ποpνό; Μετά το αποκαλυπτικό βιβλίο του είναι δύσκολο να πει πως δεν το σκέφτηκε ποτέ. Γιατί μάλλον θα γινόταν ένας περιζήτητος ποpνοσταρ. Μήπως τελικά το αποφάσισε;


Ο DDD παραδέχεται ότι έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις. Και τις σκέφτηκε όλες πολύ σοβαρά αλλά ποτέ δεν απάντησε θετικά. Όταν ρωτήθηκε ευθέως γι΄αυτό, η απάντησή του ήταν η εξής:

Ναι το σκέφτηκα πριν από λίγες μέρες, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Είναι άλλο να είσαι μοναδικός και άλλο να είσαι καινοτόμος. Θα ήμουν δημοφιλής για λίγο και μετά θα ήμουν απλά ένα λόξξυγκας της ποpνονιομηχανίας. Τα λεφτά είναι λίγα π’ ότι έχω ακούσει και δεν τα έχω ανάγκη πια. Είμαι άνετος».


Και συνέχισε: «Εξάλλου δεν μπορώ να βάλω τιμή στην αξιοπρέπειά μου. Ο μόνος λόγος που διέρρευσα μερικές φωτογραφίες ήταν επειδή ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι ένας άντρας με δυο πeη υπάρχει. Μπορεί μερικοί να το βρουν τρομακτικό και το καταλαβαίνω».

Η απάντησή του έχει μια σωστή παρατήρηση. Δεν χρειάζεται να προβάλλει την περίπτωσή του. Κι αυτό γιατί παρόλο που η περίπτωσή του είναι σπάνια και συμβαίνει μόλις 1 φορά στα 5,5 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, συνήθως δεν αποτελείται από δυο πλήρως λειτουργικά πeη. Καμιά φορά το ένα από τα δυο είναι παραμορφωμένο και μπορεί να προκαλέσει νεφρικές ή σπονδυλικές ανωμαλίες. Κάποιες φορές μπορεί να οδηγήσει και σε θάνατο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο DDD δεν αναφέρει πως έχει ανωμαλίες και υποστηρίζει πως αν δεν πας μαζί του στο κρεβάτι, δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι υπάρχει κάτι ασυνήθιστο στην ανατομία του.

Google+ Followers