Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ηράκλειο: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο ορθοπεδικός που ασελγούσε σε ανήλικες


Δικάζεται σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου ο ορθοπεδικός που κατηγορείται ότι ...
από τον Ιούλιο ως τον Αύγουστο του 2015 ασελγούσε σε ένα 12χρονο κοριτσάκι που έκανε θεραπεία για σκολίωση στο Ηράκλειο. 




Στην δικογραφία γι' αυτή την υπόθεση, περιλαμβάνονται καταθέσεις και άλλων εννέα κοριτσιών που τον έχουν καταγγείλει για τον ίδιο λόγο!

Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος έκλεισε τα μάτια της 12χρονης λέγοντάς της ότι θα βάλει στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να ασελγήσει πάνω της, προκάλεσαν νέες καταγγελίες σε βάρος του για ανάλογα περιστατικά σε βάρος πέντε ακόμη κοριτσιών τα οποία βίωσαν παρόμοιες εμπειρίες και έχουν καταθέσει σε βάρος του, ως ενήλικες πλέον, ζητώντας την τιμωρία του. Το ίδιο έκαναν και οι μητέρες κάποιων από αυτές.

Ο Α’ ανακριτής Ηρακλείου διενεργεί έρευνες για τις νέες καταγγελίες, αλλά ο κατηγορούμενος έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε όλες τις κοπέλες. Άλλη μια κοπέλα τον είχε καταγγείλει για βιασμό το 2000, όταν ήταν 18 χρόνων και καταδικάστηκε πρωτόδικα, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον είχε αθωώσει με τις ψήφους των ενόρκων. Η υπόθεση της 12χρονης επρόκειτο να εκδικαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε αναβολή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs