Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Μητροπολίτης Ησύχιος για τα «ροζ» βίντεο: «Με μέθυσε και με παγίδευσε»


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιου, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που ...
κατέθεσε σε βάρος της τρανσέξουαλ Αφροδίτη (Ευαγγελία) Κωνσταντίνου για τα βίντεο από το διαμέρισμα της Κυψέλης όπου επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις.




Ο μητροπολίτης περνώντας στην αντεπίθεση ζητά να σταματήσει η αναπαραγωγή των «ροζ» βίντεο η σπίλωση του ονόματός του, σημειώνοντας πως έπεσε θύμα πλεκτάνης που του έστησε η τρανσέξουαλ. Πηγές από το περιβάλλον του, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» υποστηρίζουν ότι το οπτικοακουστικό υλικό είναι παράνομο και προϊόν μοντάζ και ότι πίσω από το περιστατικό κρύβεται ομάδα ατόμων που επιθυμούν την απομάκρυνση των Ελλήνων υψηλόβαθμων κληρικών από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και την αντικατάστασή του από Άραβες.

Σύμφωνα επίσης με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» στο πολυσέλιδο δικόγραφό του περιγράφει τη γνωριμία του με την Αφροδίτη στους Άγιους Τόπους το 2014 και υποστηρίζει ότι δύο χρόνια αργότερα τον παρέσυρε στο διαμέρισμά της με την πρόφαση ότι της είχαν κάνει μάγια. Εκεί, όπως εξηγεί, τον μέθυσε με ένα ποτήρι κρασί με αποτέλεσμα να ζαλισθεί.

«Μετά τη γνωριμία μας, που έλαβε χώρα το 2014, διατηρήσαμε επικοινωνία, η οποία ήταν κατά κύριο λόγο τηλεφωνική και μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook…» αναφέρει.

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Ησύχιος την επισκέφθηκε κατόπιν πιέσεων, όπως λέει, στην Κυψέλη. Μάλιστα, η Αφροδίτη φρόντισε να τον μεθύσει προσφέροντάς του ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. «Το ήπια, με αποτέλεσμα να ζαλισθώ…» εξηγεί.

Στο τέλος του 2016 όμως ξαναβρέθηκαν. Και πάλι στην Κυψέλη. Ο Ησύχιος ισχυρίζεται στο δικόγραφο ότι η Αφροδίτη υποστήριξε πως της είχε κάνει μάγια. «Της απάντησα ότι ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες πρακτικές. Τότε φορτικά με προσκάλεσε να μεταβώ στην οικία της για να μου δείξει τα “μάγια” που δήθεν της είχα κάνει. Μετέβην πράγματι εκεί για να της επιβεβαιώσω ότι αυτό δεν ισχύει…».

Ο Μητροπολίτης αναφέρει ότι παγιδεύτηκε καθώς εν αγνοία του είχε τοποθετηθεί κρυφή κάμερα η οποία κατέγραφε τα πάντα και η τρανσέξουαλ ανάρτησε το περιεχόμενο του παράνομου βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs