Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΗΠΑ: Oι επιβάτες γλεντούσαν λίγο πριν το αεροσκάφος τους εκραγεί - Αυτό θα πει τραγική ειρωνεία!


Σκηνές γέλιου και χαράς, απαθανάτισαν οι έξι επιβάτες ενός μικρού αεροσκάφους που ταξίδευε από την Αριζόνα ...
προς το Λας Βέγκας, λίγο πριν αυτό εκραγεί και σκοτώσει όλους όσους επέβαιναν μέσα. Ανάμεσά τους διασημότητες του Ιnstagram.

..............................


Από τo βίντεο που δημοσίευσαν τα έξι άτομα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά την απογείωση, φαίνεται ότι διασκεδάζουν και χορεύουν... χωρίς να γνωρίζουν το άσχημο παιχνίδι που τους επιφύλασε η μοίρα.


Λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση, το αεροσκάφος «τυλίγεται» στις φλόγες, ενώ στη συνέχεια συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ με αποτέλεσμα όλοι οι επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.


Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα, επίσημα τα ονόματα, αλλά οι φίλοι των θυμάτων έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αμέτρητες συγκινητικές δημοσιεύσεις.

Ένα από αυτούς αναφέρει για ένα από τα θύματα:

«Ήταν στο δρόμο για να έρθει σε εμάς, να διασκεδάσουμε στο Las Vegas και το αεροπλάνο του συνετρίβη», ενώ κάποιος άλλος που έχασε τον δίδυμο αδερφό του στο δυστύχημα, υποστηρίζει:

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο άδειος».


«Έχασα τον μοναδικό αδελφό μου - τον νέο και δυναμικό 26χρονο δίδυμο μου, χθες το βράδυ, σε μια αεροπορική συντριβή στο Scottsdale της Αριζόνα».


Οι έρευνες που διεξάγονται αφορούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο το αεροπλάνο να μην ήταν σε θέση να μεταφέρει πολλούς ανθρώπους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs