Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Δίδυμοι: Γιατί οι παρεξηγημένοι του ζωδιακού είναι αξιολάτρευτοι;


Χρόνια πολλά αγαπημένοι μας Δίδυμοι! Είστε η χαρά της ζωής. Πάντα με το χαμόγελο, ανήσυχα πνεύματα, με ...
χιούμορ και όρεξη για νέες περιπέτειες. 




Πνευματώδεις, περιπετειώδεις, άσσοι στην επικοινωνία και άκρως δοτικοί στις φιλίες σας. Είστε ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του ζωδιακού για απιστία, αλλά μην τους ακούτε. Άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη. Έξυπνοι, αγαπάτε τη μουσική και το διάβασμα και απεχθάνεστε κάθε περιορισμό. Όταν ερωτεύεστε απαιτείτε προσωπικό χώρο και χρόνο στη σχέση. Είστε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, κι αν και παρεξηγημένοι, αξιολάτρευτοι. Πάμε να δούμε γιατί!

Γιατί αν και υπερβολικά ανεξάρτητος και εξαφανισμένος κατά καιρούς, αν χρειαστείς κάτι, θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει.

Γιατί πιο πνευματώδεις ατάκες από εκείνες των Διδύμων δεν έχεις ξανακούσει φλερτάροντας, κι ακόμη κι αν δεν έκατσε το φλερτ, τις σκέφτεσαι και γελάς ακόμη.

Γιατί είναι το πάρτι άνιμαλ της παρέας ξεκάθαρα.

Γιατί όσο ξερόλας και να το παίζει κι όσο και να σου τη δίνει που έχει μια απάντηση για όλα, στην πραγματικότητα τον θαυμάζεις και ανυπομονείς πάντα για το τι θα πει στη συνέχεια.

Γιατί είναι βόμβα θετικής ενέργειας και καλής διάθεσης σε συνδυασμό με μπαταρία επαναφορτιζόμενη. Δε σταματά ποτέ!!!

Γιατί αν θες μια γκομενική συμβουλή σ’ αυτόν θα καταλήξεις. Έχει μεγάλη εμπειρία… τι να λέμε!

Γιατί ό,τι νέο συμβαίνει στην πόλη ή στο χωριό σας το ξέρει και να είστε σίγουροι ότι μαζί του θα είστε πάντα μέσα σ’ όλα. Κουτσομπολιά, δρώμενα, εκδηλώσεις.

Γιατί αν θέλετε κάποιον να ερεθίζει το μυαλό σας εδώ είστε! Είναι απ’ τους τύπους που πρώτα σας κατακτούν εγκεφαλικά και μετά σωματικά.

Γιατί όπου κι αν βρεθείτε μαζί του δε θα νιώσετε ποτέ άβολα. Πάντα πιάνει την κουβέντα με διάφορους, ακόμη και αγνώστους. Μπορεί να σας κάνει και κανένα προξενειό…-μη γελάτε!

Γιατί διασκεδάζει πάντα και κυρίως στο σεξ. Αν δεν έχετε διάθεση για παιχνίδι, μην μπείτε καν στον κόπο.

Γιατί αν και άστατος πάντα τον θυμούνται ως έξυπνο και περιπετειώδη. Αν αυτό δεν είναι προτέρημα, τότε τι είναι;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs