Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Παντρεύεται η Νατάσα Μποφίλιου! - Που και πότε θα γίνει ο γάμος


Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της, Χρήστο Κορτσέλη, θα ανταλλάξει η Νατάσα Μποφίλιου ...
τον προσεχή Σεπτέμβρη!





Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood μένουν εδώ και πολλά χρόνια κάτω από την ίδια στέγη. Τα τελευταία δύο, περίπου, είναι αρραβωνιασμένοι, ενώ, όπως φάινεται, έφτασε η ώρα που θα κάνουν και το μεγάλο βήμα.

Στις αρχές του φθινοπώρου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι προετοιμασίες γίνονται διακριτικά, καθώς, κανένας από τους δύο δεν θέλει να πάρει δημοσιότητα μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες μάλιστα, που δημοσιεύει το περιοδικό Down Town, το ζευγάρι πιθανότατα να παντρευτεί στη Φολέγανδρο, το αγαπημένο νησί της Νατάσας, στο οποίο έχει ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της.

Εκεί, πριν μερικά χρόνια, ο πατέρας της παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του, εκεί πάει διακοπές κάθε χρόνο με τον Χρήστο και εκεί είναι το ησυχαστήριό της.

Οι φήμες λοιπόν, λένε πως, εκεί θα γίνει και ο δικός της γάμος στις 15 Σεπτεμβρίου, με την ίδια βέβαια, να αποφεύγει να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs