Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Tην «έψησε» να κάνουν τρίο με μια φίλη της και μετά... την κλείδωσε έξω από το δωμάτιο!


Την παράξενη και κάπως αστεία (τουλάχιστον για τους όχι άμεσα εμπλεκόμενους) ιστορία της μοιράστηκε με ...
τη στήλη συμβουλών της Sun «Dear Deidre» 




μια νεαρή αναγνώστρια, αποτυπώνοντας τις συχνά απροσδόκητες συνέπειες των ερωτικών... πειραματισμών.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η νεαρή, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει την ταυτότητά της, η ίδια είναι 21 χρονών και το αγόρι της 23. Εργάζονται μαζί σε διαφορετικά τμήματα της ίδιας εταιρείας και μέχρι πρόσφατα είχαν μια πολύ ευτυχισμένη και ισορροπημένη σχέση. Έκαναν μάλιστα σχέδια για αρραβώνα και έπειτα για γάμο μέσα στην επόμενη χρονιά.

Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν όταν στον χώρο εργασίας τους έφτασε μια νέα συνάδελφος, για την οποία το αγόρι της... παθούσας έδειξε έντονο ενδιαφέρον. Η 18χρονη νεοφερμένη ήταν πολύ συμπαθητική και έτσι η 21χρονη άρχισε να κάνει παρέα μαζί της, παρά το γεγονός ότι ο σύντροφός της την έβρισκε ελκυστική. 

Ένα βράδυ που την είχαν καλέσει να τους κάνει παρέα σε ένα μπαρ, το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο και οι τρεις νέοι βρέθηκαν μετά από μερικές ώρες μεθυσμένοι στο σπίτι του 23χρονου. Η σύντροφος του άνδρα, επηρεασμένη από το ποτό και από το «ψηστήρι» του αγοριού της να... επεκτείνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες, άρχισε να φιλάει την 18χρονη. 

Σύντομα βρέθηκαν και οι τρεις στο κρεβάτι να φιλιούνται. Μέχρι εκείνο το σημείο, όλα πήγαιναν καλά. Όταν όμως η 21χρονη είδε την νέα της φίλη να πραγματοποιεί μια... σεξουαλική πράξη πάνω στο αγόρι της, κάθε ίχνος μεθυσιού εξαφανίστηκε και ένιωσε το αίμα να της ανεβαίνει στο κεφάλι. Ταραγμένη, έτρεξε μεμιάς έξω από το δωμάτιο κοπανώντας πίσω της την πόρτα.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού όταν επιχείρησε να ξαναμπεί στο δωμάτιο συνειδητοποίησε ότι ο φίλος της είχε κλειδώσει την πόρτα, αφήνοντας την στην... απέξω. Παρά τις φωνές της για αρκετά λεπτά, ούτε ο 23χρονος ούτε η 21χρονη πήγαν να της ανοίξουν την πόρτα, ενώ από το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας άκουγε επί ώρα πνιχτά γέλια και άλλους ύποπτους θορύβους. Έξαλλη, έφυγε από το σπίτι του αγοριού της και επέστρεψε στο δικό της.

Το επόμενο πρωί, όταν τηλεφώνησε έξαλλη στον 23χρονος εκείνος της είπε ότι απλώς της έκαναν πλάκα και ότι δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την 18χρονη. Η 21χρονη ωστόσο παραμένει δύσπιστη και ζητά τη συμβουλή της ψυχολόγου της Sun, σχετικά με το αν πρέπει να αποδεχτεί την εξήγηση του 23χρονου και να συνεχίσει τη σχέση ή να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, επειδή τελικά επεκτεινε τους σεξουαλικούς του ορίζοντες... μόνος του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs