Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Σαλαμίνα: 1η Θέση στο ομαδικό hip-hop juniors - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Μια σημαντική διάκριση για την Σαλαμίνα έφερε το τμήμα χορού του πιο ιστορικού συλλόγου του νησιού ο "Τελαμώνας". ...
Συμμετείχαν στο 21st Satolia Dance Festival, με δύο χορεύτριες και κέρδισαν το κοινό και τις εντυπώσεις μαζί με την 1η Θέση στο ομαδικό hip-hop juniors.





Με μια πολύ καλή και δυνατή χορογραφία οι χορεύτριες Κατερίνα Δημητροπούλου και Γεωργία Ξηρουχάκη του χορευτικού τμήματος του "Τελαμώνα" (κλικ επάνω στο όνομα για να μεταφερθείτε στην σελίδα τους) και υπό τις οδηγίες της δασκάλας τους Ιωάννα Κυπραίου κέρδισαν τις εντυπώσεις και την πρώτη θέση.


Το Διαγωνιστικό Διεθνές Φεστιβάλ Αθλητικού χορού πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο με την συμμετοχή σημαντικότερων Ελλήνων και Ευρωπαίων χορευτών στα είδη International Latin, Tango, Jazz, Σύγχρονο, Oriental και Hip Hop.


Πέραν των ελληνικών συμμετοχών, 150 χορευτές από την Ιταλία κατέκλυσαν το παρκέ διαγωνιζόμενοι σε πολλαπλές κατηγορίες Latin, χορευτικών σχημάτων και ομάδων, στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την διάκριση του χορευτικού τμήματος του "Τελαμώνα"

Θα μπορέσετε να απολαύσετε την χορευτική ομάδα στην επόμενη μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα παρουσιάσουν στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας στις 27 Ιουλίου και ώρα 21:00




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs