Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αυτός είναι ο λόγος που θα σε κάνει να πεις ναι στο πpωκτικό σeξ - Υπάρχει κάτι που θα κάνει κάθε ζευγάρι να το τολμήσει


Το πpωκτικό σeξ είναι η σεξουαλική πρακτική που όλοι λατρεύουν να μισούν και αντίστοιχα ...
μισούν που λατρεύουν. 




Ενοχές, ταμπού, προκαταλήψεις, δεύτερες και τρίτες σκέψεις γυρνάνε στο μυαλό τους και ενώ έχουν την περιέργεια ή και την επιθυμία να το δοκιμάσουν, καταπιέζονται.

Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι γενικά δεν πρέπει να καταπιέζονται όταν επιθυμούν διακαώς κάτι, αλλά να λαμβάνουν τα μέτρα τους και να το κάνουν. Όσο για εκείνους που δεν τους αρέσει, τότε πάσο, ας το κρατήσουν έτσι.

Παρόλα αυτά, υπάρχει πράγματι ένας λόγος για τον οποίο μπορεί κάποιο ζευγάρι να δοκιμάσει το να κάνει πpωκτικό σeξ και δεν είναι η απλή ευχαρίστηση και των δύο. Ο λόγος αυτός λοιπόν συνδέεται με το μέγεθος του πέοuς του άνδρα. Έχει παρατηρηθεί ότι με την πpωκτική διείσδuση ένα μικρό πέοs μπορεί να προσφέρει την ηδονή που προσφέρει ένα μεγάλο με την κολπική. Κοινώς, στον κόλπο ο οποίος έχει διαφορετική ανατομία το πέοs χρειάζεται να έχει διαφορετικές προδιαγραφές. Από τον πpωκτό, η ευχαρίστηση μπορεί να προκληθεί και με ένα μικρότερο σε μέγεθος πέοs, επομένως αυτή είναι μια αλήθεια η οποία μπορεί να σώσει τη σχέση πολλών ζευγαριών με προβλήματα ανατομίας. Προφανώς η θεωρία αυτή στηρίζεται σε ιατρικές εκτιμήσεις σχετικά με την ελαστικότητα του εντέρου ενώ σαφέστατα ένα μεγάλο πέοs θα ήταν δυσκολότερο να πραγματοποιήσει διείσδuση χωρίς πόνο σε αντίθεση με ένα μικρό.

Αν μια σχέση αντιμετωπίζει προβλήματα τέτοιου είδους, τότε θα μπορούσε να δοκιμάσει αυτή την λύση και ποιος ξέρει, ίσως και να λειτουργήσει λύνοντάς τα με πολύ ευχάριστα αποτελέσματα και για τους δυο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs