Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Συγκλονιστικό βίντεο: Μεξικανός πολιτικός δολοφονείται εν ψυχρώ ενώ ποζάρει για selfie - Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας


Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας ενός Μεξικανού πολιτικού την ώρα που ποζάρει για μια selfie. ...




Ο Φερνάντο Πουρόν είχε μόλις ολοκληρώσει μια προεκλογική τηλεοπτική διαμάχη με τον βασικό πολιτικό του αντίπαλο στην πόλη Πιέδρας Νέγκρας, όταν ένας οπαδός του ζήτησε μια selfie.

Τη στιγμή, όμως, που ο Πουρόν ποζάρει μαζί με τον οπαδό του, από πίσω φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να τον πλησιάζει ένας άνδρας που φοράει ένα καπέλο και να τον πυροβολεί εν ψυχρώ μια φορά στο κεφάλι.

Ο Πουρόν είναι ο 112ος πολιτικός που δολοφονείται στο Μεξικό από το Σεπτέμβριο του 2017 όταν ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στη χώρα.

Τα κίνητρα του δολοφόνου παραμένουν άγνωστα αν και ο Πουρόν είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας καθώς φέρεται να είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της κυρίαρχης εγκληματικής ομάδας στην περιοχή Πιέδρας Νέγκρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Vanguardia ο Πουρόν λίγο πριν δολοφονηθεί είχε δεσμευτεί ξανά να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το οργανωμένο έγκλημα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs