Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Αλβέρτος -Τα δάκρυα απελπισίας της Σαρλέν στο γάμο τους και οι 3 απόπειρες απόδρασης από το Μονακό [εικόνες]


Πριν 13 χρόνια, στις 12 Ιουλίου του 2005, ο Αλβέρτος ανέβαινε στο θρόνο του Μονακό.  ...
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβαινε στο θρόνο, ωστόσο του έλεπε κάτι βασικό. Δεν είχε εξασφαλίσει το διάδοχο των Μονεγάσκων. 





Αμετανόητος playboy ο Αλβέρτος, σπαταλούσε το χρόνο του διασκεδάζοντας σε πάρτι ανά την υφήλιο, έχοντας συντροφιά αιθέριες υπάρξεις (ανάμεσά τους την Μπρουκ Σιλντς, την Ναόμι Κάμπελ και την Γκουίνεθ Πάλτροου) και... σκορπίζοντας παιδιά. Ηδη, μέχρι το 2005 είχε δύο νόθα παιδιά (τον 14χρονο Αλεξάντερ, που απέκτησε με μια αεοροσυνοδό και την 26χρονη Τζασμίν που απέκτησε με μια κτηματομεσίτρια). Ωστόσο, ήταν εκτός γάμου και δεν ήταν διάδοχοι. 


Aλεξάντερ και Τζασμίν

Τα δύο εξώγαμα του Αλβέρτου έχουν αναγνωρισθεί μετά από τεστ DNAΤα δύο εξώγαμα του Αλβέρτου έχουν αναγνωρισθεί μετά από τεστ DNA

Ηδη από το 2001 οι φήμες τον ήθελαν να βγαίνει με την Σαρλέν Γουίτστοκ, πρωταθλήτρια της κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική. Η ομορφιά της εύθραυστη, δεν θύμιζε την Γκρέις Κέλι αλλά κάτι ανάμεσα στην Σαρλίζ Θερόν και την Ναόμι Γουότς.


Πέντε χρόνια αφότου ανέβηκε στο θρόνο ο Αλβέρτος και αφού συμπλήρωσαν δέκα χρόνια σχέσης, Αλβέρτος και Σαρλέν ανακοίνωσαν επιτέλους ότι θα παντρευτούν. 



Χρυσό κλουβί για την Σαρλέν το Μονακό

Ο γάμος του 53χρονου τότε Αλβέρτου και της 33χρονης τότε Σαρλέν προγραμματίστηκε για την 1η Ιουλίου του 2011. Και ενώ όλα έμοιαζαν να παίρνουν το δρόμο τους, ένα νέο σκάνδαλο με ένα ακόμη εξώγαμο του Αλβέρτου (που οι φήμες ήθελαν να γεννήθηκε ενώ είχε σχέση με την Σαρλέν) ήρθε να βάλει φωτιά στο παλάτι και να κάνει την Σαρλέν να θέλει να φύγει τρέχοντας. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου εκείνη την περίοδο πριν το γάμο, η Σαρλέν επιχείρησε όχι μια, αλλά τρεις φορές, να δραπετεύσει από το Μονακό. 

Φυσικά, αυτό ήταν ένα σκάνδαλο που δεν θα μπορούσε να αντέξει το παλάτι. 

Πολλά νυφικά στο γάμο, πολλά και τα δάκρυα απελπισίαςΠολλά νυφικά στο γάμο, πολλά και τα δάκρυα απελπισίας

Τυπικά φιλιά, αδιάφορα βλέμματα

Η πρώτη προσπάθεια απόδρασης ήταν το Μάιο, όταν η Σαρλέν, ενώ βρέθηκε στο Παρίσι για να κάνει πρόβα για το νυφικό της, λέγεται ότι ζήτησε καταφύγιο στην πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής. 

Η δεύτερη προσπάθεια ήταν τον ίδιο μήνα, όταν εκμεταλλευόμενη την αναμπουμπούλα που υπήρχε στο Μονακό λόγω του Grand Prix, επιχείρησε να φύγει. Μάταια φυσικά. 

Η τρίτη προσπάθεια έγινε ημέρες πριν το γάμο, όταν η Σαρλέν αγόρασε ένα one way ticket για τη Νότια Αφρική. Την σταμάτησαν κατάσχοντάς της το διαβατήριο στο αεροδρόμιο της Νίκαιας. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έσπευσε στο αεροδρόμιο, μαζί με αξιωματούχους του Μονακό, για να την «πείσουν» όπως γραφόταν τότε, να μείνει. 

Να σημειωθεί κάπου εδώ ότι το παλάτι διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά ως άσχημες φήμες, γεννημένες από ζήλια.

Η Σαρλέν έμεινε, προφανώς, αντιλαμβανόμενη κάπου εκεί ότι δεν είχε άλλη επιλογή και αποδεχόμενη το γεγονός ότι η σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ήταν η φυλακή της. Δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης, ότι στο παλάτι, αφότου γύρισαν από τη Νίκαια, προφανώς έγινε κάποιο ντιλ ανάμεσα στον πρίγκιπα και την αθλήτρια. 


Εξού και τα δάκρυα στα γάμο της. 


Από τις εικόνες που ίσως έχουν μείνει από εκείνον τον λαμπερό -κατά τα άλλα- γάμο, είναι οι εικόνες της Σαρλέν να κλαίει. Και τα δάκρυα δεν ήταν ευτυχίας. 

Το ύφος της ήταν απελπισμένο, το κλάμα της έμοιαζε περισσότερο με κραυγή αγωνίας παρά με ξέσπασμα χαράς. Εξάλλου, ο εκνευρισμός του πρίγκιπα Αλβέρτου δίπλα της πρόδιδε ότι κάτι κακό συνέβαινε. Ο Αλβέρτος ήταν φανερά ενοχλημένος με το κλάμα της Σαρλέν και δεν μπορούσε να το κρύψει, καθώς γνώριζε ακριβώς τι θα ακολουθούσε: Ο γάμος του θα γινόταν πρωτοσέλιδο και όχι για καλό λόγο αλλά για τα δάκρυα της Σαρλέν. Οπως και έγινε. Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος του New York Post «Φυλακισμένη πριγκίπισσα» και τόσοι άλλοι στα ΜΜΕ όλης της υφηλίου. 


Τα δάκρυα της απελπισίας

«Η έκφραση στο πρόσωπο της Σαρλέν καθόλη τη διάρκεια του γάμου ήταν αυτή ενός ανθρώπου που κάνει κάτι εντελώς καταναγκαστικά», είχε πει ένας καλεσμένος στον πριγκιπικό γάμο, μιλώντας στην Post, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας. «Οι καλεσμένοι μεταξύ τους έλεγαν ότι είναι από αυτούς τους γάμους όπου σε 10 χρόνια η νύφη θα ομολογήσει στην τηλεόραση ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος, αλλά αισθανόταν ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον παντρευτεί. Ο γάμος αυτός ήταν μια πλούσια παράσταση αλλά μια πρόχειρη επιχείρηση». 

Δέκα χρόνια από το γάμο δεν έχουν περάσει και δεν γνωρίζουμε αν όντως αυτός ο γάμος στο πριγκιπάτο των Μονεγάσκων θα έχει αυτή την κατάληξη. 

Ενοχλημένος ο πρίγκιπας με την «συγκίνηση» της ΣαρλένΕνοχλημένος ο πρίγκιπας με την «συγκίνηση» της ΣαρλένΜοιάζει να της εξηγεί ότι δεν είναι σωστό... Μοιάζει να της εξηγεί ότι δεν είναι σωστό... «Φυλακισμένη πριγκίπισσα»«Φυλακισμένη πριγκίπισσα»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έγγαμος βίος Αλβέρτου και Σαρλέν δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, μέχρι τώρα. 


Η Σαρλέν από εκείνη την ημέρα, μέχρι σήμερα έχει το ίδιο θλιμμένο ύφος.

Η ίδια ομολογούσε ότι όλα αυτά τα χρόνια που ζει στο Μονακό έχει κάνει μόλις δυο φίλους, ενώ δεν έμαθε ποτέ να μιλάει γαλλικά και την τοπική διάλεκτο. «Ολοι ξέρουν ότι η Σαρλέν θα προτιμούσε να ζει οπουδήποτε αλλού, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στη Νέα Υόρκη, στο Κέιπ Τάουν, παρά στο Μονακό», λέει ένας από τους κατοίκους. 

Στην αρχή, αυτό το θλιμμένο ύφος της Σαρλέν, πολλοί το απέδιδαν στο άγχος που προφανώς είχε επειδή δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. «Ας σταματήσει τις πλαστικές και θα κάνει παιδί», έλεγαν κάτοικοι του Μονακό μιλώντας σε διεθνή ΜΜΕ που πήγαιναν στο πριγκιπάτο για να διαπιστώστουν ιδίοις όμμασι την δυστυχία της Σαρλέν. Ο διάδοχος, προς έκπληξη πολλών, ήρθε βέβαια το 2014 και όχι μόνος, αλλά μαζί με ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι έκανε δίδυμα φουντώνοντας τις φήμες περί γάμου στα χαρτιά και απόκτησης των παιδιών με εξωσωματική. 

Σε όλα αυτά, ήρθαν να προστεθούν οι φήμες για μια εξωσυζυγική σχέση της Σαρλέν. 

Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, τίποτα δεν αποδείχθηκε και το ζευγάρι συνεχίζει να βγάζει τις ίδιες φωτογραφίες, με τον ανέκφραστο Αλβέρτο και την θλιμμένη Σαρλέν. Βέβαια, στο κάδρο υπάρχουν πλέον και τα δυο παιδιά, ο Ιάκωβος και Γκαμπριέλλα. 

Και ο γάμος συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs