Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

5 πράγματα που θα κάνεις σήμερα και θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου αύριο - Χρειάζεσαι οργάνωση, γι'αυτό τακτοποίησε αυτές τις υποχρεώσεις τώρα


Οι παρακάτω υποχρεώσεις είναι πράγματα που τα λετε, τα ξαναλέτε, και δεν τα κάνετε ποτέ ή ...
τα κάνετε όταν είναι αργά! 




Τακτοποιήστε τα παρακάτω άμεσα..


Οδοντίατρος

Οταν αποφεύγετε να βλέπετε τον οδοντίατρο τακτικά, τα μικρά προβλήματα εξελίσσονται σε σημαντικά ζητήματα. Για παράδειγμα, ένα απλό σφράγισμα που δεν διορθώνεται καταλήγει σε απόστημα, μόλυνση, φλεγμονή και ένα σωρό άλλα. 


Διακοπές, στην ώρα τους

Ξέρετε πως στη δουλειά τον Αύγουστο τα πράγματα χαλαρώνουν και μπορείτε να φύγετε πιο εύκολα. Παρ'όλ'αυτά δεν κλείνετε τα εισιτήρια από τον Μάιο ή τον Απρίλιο, το κάνετε τελευταία στιγμή, κι έτσι πληρώνετε περισσότερο τα εισιτήρια.


Το σπίτι λαμπίκο

Η αναβλητικότητα χτυπάει κόκκινο όταν πρέπει να τακτοποιήσουμε πράγματα που μπορούμε πάντα να τα κάνουμε και αύριο. Έτσι οι δύσκολες και χρονοβόρες δουλειές γίνονται ακόμη πιο δύσκολες και χρονοβόρες όταν τις κάνουμε σπάνια. Καλύτερα να οργανώσετε τις δουλειές σας όπως το να καθαρίσετε το ψυγείο ή να καθαρίσετε τα τζάμια ή τα χαλιά πιο συχνά απ'ό,τι το κάνετε γιατί όσο πιο συχνά, τόσο λιγότερη βρωμιά!


Τακτοποιήστε τα χαρτιά σας

Οι άνθρωποι αναβάλλουν οποιαδήποτε δουλειά περιλαμβάνει... χαρτομάνι επειδή δεν ξέρουν πού να έχουν βάλει τα τιμολόγια, αποδείξεις, το βιβλιάριό τους, οπότε δεν βρίσκουν εύκολα τίποτα όταν το χρειάζονται. Θέλει απλώς μερικούς φακέλους και ένα σημείο στο σπίτι όπως ένα συρτάρι και λίγες ώρες για ένα απόγευμα. Έπειτα από αυτό θα ξέρετε πάντα πού είναι τι.


Οργάνωση χρημάτων

Καμιά φορά τα πράγματα είναι τόσο εύκολα όσο τα κάνουμε εμείς. Πόσα χρήματα παίρνετε, πόσα χρήματα δίνετε, τι περισσεύει; Παρ'ολ'αυτά πολλές φορές δεν γνωρίζουμε ούτε τι έχουμε στην τσέπη μας. Οργανωθείτε καλύτερα - πληρώστε άμεσα τους λογαριασμούς, ή βάλτε πάγιες εντολές, και φυσικά αποταμιεύστε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs