Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Με απώλειες «Μουρμούρα» και «Έλα στη θέση μου» - Ποιες πρωταγωνίστριες εγκαταλείπουν;


Αποτελούν δύο από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές στον ALPHA που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από ...
το κοινό.




Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και το «Έλα στη Θέση μου» πήραν το πράσινο φως και θα βρίσκονται στις οθόνες μας και τη νέα σεζόν. Αμφότερες όμως αναμένεται να έχουν απώλειες στο καστ των ηθοποιών.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» η Ναταλία Δραγούμη αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το «Έλα στη Θέση μου». Ο ρόλος που υποδύεται σύμφωνα με το σενάριο, θα επιστρέψει στη Γερμανία κι έτσι θα ολοκληρωθεί και η παρουσία της στην κωμική σειρά του ALPHA. Η ίδια όμως θα συνεχίσει στην παρουσίση της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι» που θα βρίσκεται και της νέα σεζόν στις οθόνες μας.

Τέλος όμως και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από τη «Μουρμούρα». Η ηθοποιός που υποδυόταν τη Μαρίνα, σύζυγο του Ηλία Χαραμή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) αποφάσισε να αποχωρήσει για τους προσωπικούς λόγους. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον χαρακτήρα.

Είτε το ζευγάρι θα χωρίσει, είτε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόταση έχουν δεχτεί η Ελένη Ράντου και η Μαρία Καβογιάννη.

Πηγή: dailymedia.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs