Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Κρήτη: Θρήνος για τον άδικο χαμό της 18χρονης Μαρίας – Βγήκε για να γιορτάσει την επιτυχία της και σκοτώθηκε



«Κοιμηθήκαμε με χαρά και ξυπνήσαμε στο πένθος» τόνισαν συγγενείς της άτυχης κοπέλας. ...

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από χθες το βράδυ, η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης 




από τον άδικο χαμό της 18χρονης Μαρίας Κλινάκη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Η άτυχη 18χρονη μόλις είχε αποφοιτήσει από το 8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και είχε δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και είχε βγει βόλτα με τον 18χρονο φίλο της για να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους.


Χθες, ημέρα η οποία ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η όμορφη Κρητικοπούλα μαζί με τις φίλες της, έτρεξε να δει εάν πέτυχε και σε ποια σχολή έμπαινε.

Μόλις είδε ότι πέτυχε την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης αμέσως ξέσπασε σε χαμόγελα και δάκρυα χαράς πλημμύρησαν το πρόσωπο της αγκαλιάζοντας τις φίλες της και ενθουσιασμένη έτρεξε να πει τα χαρμόσυνα νέα στους γονείς της.

Στην συνέχεια, η άτυχη Μαρία, κανόνισε με την παρέα της αλλά και τον φίλο της Γρηγόρη, ο οποίος είναι απόφοιτος του 11ου Λυκείου Ηρακλείου και επιτυχόντας στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο, να βγουν το βράδυ για να γιορτάσουν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Όπως όλα τα παιδιά της ηλικία τους, έτσι και αυτά βγήκαν για να γιορτάσουν την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, όμως στην επιστροφή τους, παραμόνευε ο θάνατος.

Οι δύο νέοι αποφάσισαν να φύγουν από το κέντρο της πόλης που είχαν βγει βόλτα με ένα μηχανάκι που οδηγούσε ο 18χρονος Γρηγόρης, η όμορφη Μαρία ανέβηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο μηχανάκι του φίλου της προκειμένου να πάει στο σπίτι της με ασφάλεια αποφεύγοντας τα σκοτεινά στενά του Ηρακλείου.


Κανείς δεν περίμενε όμως ότι τα δύο νεαρά παιδιά δεν θα επέστρεφαν σπίτι τους εκείνο το βράδυ καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο τετράγωνα μακριά από την είσοδο του σπιτιού της κοπέλας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ανθέων και Μενεξέδων, οι δύο νέοι έπεσαν πάνω σε μια κολώνα της ΔΕΗ.

Η σύγκρουση στην κολώνα ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η άτυχη Μαρία να βρει ακαριαίο θάνατο ενώ ο 18χρονος οδηγός να νοσηλεύεται σε κρίσιμή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ όπου υποβάλλεται χειρουργική επέμβαση, φέροντας και κατάγματα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs