Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πάτρα: 62χρονη βρήκε στο δρόμο βιβλιάριο καταθέσεων και άρχισε τις αναλήψεις


Εξετάζεται αν η δράστιδα βρήκε πράγματι στον δρόμο τα έγγραφα ή τα είχε κλέψει από τη νόμιμη κάτοχο. ...



Η πλεονεξία κόστισε τη σύλληψή της. Ο λόγος για μια 62χρονη γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι βρήκε σε ένα δρόμο στην Πάτρα το βιβλιάριο καταθέσεων και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας μιας γυναίκας και έσπευσε να κάνει... αναλήψεις από τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Ωστόσο, ο υπάλληλος της τράπεζας αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού η ίδια γυναίκα είχε κάνει και λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα ανάληψη 450 ευρώ! Έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο υποκατάστημα έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας, στους οποίους η 62χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν ήταν η κάτοχος του λογαριασμού, ούτε βέβαια ήταν αυτή που έδειχνε η φωτογραφία της ταυτότητας.

Αυτό που εξετάζεται τώρα, είναι αν η δράστιδα βρήκε πράγματι στον δρόμο τα έγγραφα ή τα είχε κλέψει από τη νόμιμη κάτοχο του βιβλιαρίου και της ταυτότητας, η οποία είχε δηλώσει απώλεια. Στο μεταξύ, η 62χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση τετελεσμένη και σε απόπειρα.

*** Μπήκε σε έναν χώρο γραφείων στην πόλη των Σερρών για προσωπική του υπόθεση ένας 62χρονος, αλλά το γεμάτο χρήματα πορτοφόλι που είδε έκθετο του “γυάλισε” στο μάτι και το έβαλε στην τσέπη! Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τη νόμιμη ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού, που κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι το βρήκαν στην κατοχή του και το επέστρεψαν στη γυναίκα. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs