Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Δίωξη για κακούργημα στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου της Ομόνοιας - Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες


Αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθώς και με το πλημμέλημα της...
επικίνδυνης σωματικής βλάβης είναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος όπου βρήκε τραγικό θάνατο επίδοξος ληστής.




Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και το πρωί της Τρίτης θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

«Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου» ανέφερε σε δήλωση του ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs