Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ζαχαρίας Κωστόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που εισέβαλε και έχασε την ζωή του στο κοσμηματοπωλείο - Γνωστός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας


Τη ζωή του έχασε ενώ επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος. ...



Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποχαιρέτησε, μέσω Facebook, τον φίλο του, υπογραμμίζοντας πως «ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)...».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου έχει ως εξής:

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε ο κ. Βαλλιανάτος.

Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν δραστήριο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.


Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο κοσμηματοπώλης πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Εντωμεταξύ το προφίλ του Ζακ Κωστόπουλου στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα φίλων του που θρηνούν για το χαμό του: 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs