Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Χαμός στο Greece’s Next Top Model για το σώμα 21χρονης Θεσσαλονικιάς - Το «καρφί» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τις δεκαετίες της Βίκυς Καγιά


Χαμός επικράτησε στο Greece's Next Top Model για το σώμα της Άννας Αμανατίδου. ...
Η 21χρονη Θεσσαλονικιά στάθηκε μπροστά στους κριτές 





με στόχο την είσοδό της στο bootcamp! Η Άννα, ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και όπως ήταν φυσικό οι τόνοι ανέβηκαν.

Η Άννα Αμανατίδου, ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μία έντονη διένεξη ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία εμφανίστηκε έντονα βαμμένη, δίχασε τους κριτές. Η Βίκυ Καγιά από την πρώτη στιγμή της είπε πως ενώ είναι πολύ όμορφη γυναίκα, δεν μπορεί να είναι όμορφο μοντέλο.

Τότε τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκούλος ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι σκληρός στην κριτική του, καθησύχασε τη νεαρή κοπέλα δίνοντάς της το πρώτο «ναι» καθώς θεώρησε πως αν και αρκετά juicy στις αναλογίες, θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου, έστω και μέσα από τη βιομηχανία του instagram, όπως τουλάχιστον έχει στηθεί εν έτη 2018.

«Κάτι έχετε πάθει και δεν βλέπετε καλά» πετάχτηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία διαφωνούσε κάθετα με τη γνώμη του Σκουλού αλλά και εκείνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που συμφώνησε με τον γνωστό φωτογράφο.

Εκεί πάνω ξεκίνησε η διένεξη ανάμεσα σε εκείνη και τη Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα μάλιστα να της λέει: «Άλλη δεκαετία εσύ και άλλη δεκαετία εγώ» όταν η Καγιά της είπε ότι στο Μαϊάμι, πριν δύο σεζόν όπου είχε συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας, δεν είχε δει μοντέλα με τόσο μεγάλη περιφέρεια όπως αυτή της Άννας Αμανατίδου.


Δείτε τον διάλογό τους:

«Ούτε πασαρέλα μπορεί να κάνει… Δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα, πέρα από το Instagram», είπε η Καγιά και προκάλεσε την αντίδραση της Παπαγεωργίου.

«Διαφωνώ. Εγώ βλέπω πασαρέλα 100%, fashion week στο Μαϊάμι για μαγιό, σίγουρα», ήταν το σχόλιο της Ηλιάνας και εν συνεχεία ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με την Βίκυ Καγιά:


Β.Κ.: Με αυτό το σώμα;

Η.Π.: Με αυτό το σώμα, φυσικά.

Β.Κ.: Ηλιάνα μου, κι εγώ έζησα εφτά χρόνια στην Αμερική…

Η.Π.: Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία.

Β.Κ.: Παιδιά, Kim Kardashian είναι αυτό το κορίτσι που βλέπουμε μπροστά μας; Στο fashion week του Μαϊάμι ήμουν πριν δύο σεζόν. Εγώ τέτοιο σώμα δεν είδα σε σοβαρές επιδείξεις μαγιό, συγγνώμη.

Η.Π.: Εγώ βλέπω συνέχεια. Είναι άποψή σου!

Β.Κ.: Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου. Είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, 25! Δεν είναι η άποψή μου, είναι αυτό που συμβαίνει.

Η.Π.: Δεν διαφωνώ σε αυτό… Με αφήνεις να ολοκληρώσω;

Β.Κ.: Παιδιά, κάτι έχετε πάθει σήμερα και μάλλον δεν βλέπετε μπροστά σας.

Τελικά η 21χρονη Θεσσαλονικιά πέρασε με τρία «ναι».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs