Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Κάλυμνος: Έδωσε 15.000 ευρώ σε αστυνομικό για να την κάνει 10 χρόνια νεότερη στη ταυτότητα - Είχε προσκομίσει στο Αστυνομικό Τμήμα πλαστά έγγραφα


Στο Εφετείο της Κω αναμένεται σε λίγες μέρες η δίκη μιας Ελληνογαλλίδας, 77 χρόνων η οποία ...
δωροδόκησε αστυνομικό για να της κόψει δέκα χρόνια από την ταυτότητα. 




Η γυναίκα είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για δωροδοκία αστυνομικού καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, του έδωσε 15.000 ευρώ για να αλλάξει την ταυτότητά της και να δείχνει 10 χρόνια νεότερη. 

Η 77χρονη ευκατάστατη Ελληνογαλλίδα ζει στην Κάλυμνο και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 14 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή, για την κατηγορία της δωροδοκίας. 

Είχε προσκομίσει στο Αστυνομικό Τμήμα πλαστά έγγραφα, που θα την εμφάνιζαν νεότερη, αλλά είχε δώσει και στον αστυνομικό 15.000 ευρώ για να κάνει τα στραβά μάτια, όταν διαπίστωσε την απάτη της. 

Η ίδια στο αυτόφωρο υποστήριξε ότι δεν είχε εκείνη την ώρα συνείδηση της σοβαρότητας των πράξεων της και ότι τελούσε σε διαταραχή λογικής. Τότε ισχυρίστηκε ότι περνά εξαιρετικά δύσκολες ώρες ως χήρα και μητέρα ενός ΑΜΕΑ και ότι από φιλαρέσκεια και απερισκεψία επιχείρησε να φαίνεται νεότερη στην ταυτότητά της. Σε μερικές ημέρες θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Αυτή τη φορά ελπίζουν όλοι να αποκαλύψει στον πρόεδρο του δικαστηρίου την πραγματική της ηλικία. 

Σημειώνεται ότι δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να χρησιμοποιήσει την ταυτότητα, που θα την εμφάνιζε μικρότερη, στη Γαλλία, για λόγους συνταξιοδότησης, αφού τα στοιχεία της είναι ήδη καταχωρημένα στη χώρα μετά τον γάμο της με Γάλλο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs