Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ιδιοκτήτρια βενζινάδικου ζητά από τους πελάτες «να μη ζεσταίνουν ούρα στο φούρνο μικροκυμάτων»


Απαυδισμένη μια ιδιοκτήτρια βενζινάδικου στο Jacksonville της Φλόριντα αποφάσισε να πάρει ...
μέτρα για να αντιμετωπίσει μια περίεργη συνήθεια 




που έχουν κάποιοι που επισκέπτονται το παντοπωλείο που στεγάζεται στο σταθμό καυσίμων.

Οι εργαζόμενοι παρατήρησαν πολλούς επισκέπτες να χρησιμοποιούν τον κοινόχρηστο φούρνο μικροκυμάτων όχι για κάποιο φαγητό που αγόρασαν, αλλά για να ζεστάνουν δοχεία με ούρα!

Το βενζινάδικο βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο μικροβιολογικά εργαστήρια και αρκετοί είναι αυτοί που πριν τα επισκεφθούν περνούν μια βόλτα από το μαγαζί για να ζεστάνουν τα δείγματα ούρων.

Μια προσφιλής διαδικασία για κάποιους που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και θέλουν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει παράνομη ουσία στον οργανισμό τους, είναι να χρησιμοποιούν ούρα άλλων, τα οποία καταψύχουν.

«Έχω μπουχτίσει να βλέπω ανθρώπους να έρχονται στο μαγαζί, να ζεσταίνουν δοχεία ούρων στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά να φεύγουν», λέει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Parul Patel στον τηλεοπτικό σταθμό WJXX-TV. «Είναι τυχαίοι άνθρωποι που μπαίνουν και το κάνουν αυτό. Συμβαίνει καθημερινά», προσθέτει.

«Όταν προσπαθήσαμε να εμποδίσουμε τέτοιους ανθρώπους έγιναν πολύ επιθετικοί», σημειώνει η ιδιοκτήτρια η οποία πριν λίγους μήνες ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με μια γυναίκα που προσπαθούσε να ζεστάνει ένα δοχείο με ούρα. «Άρχισε να με βρίζει. Μου είπε "ωραία, πού είναι η ταμπέλα που λέει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο γι' αυτόν τον σκοπό;" και αυτό μου έδωσε την ιδέα...».

Για το λόγο αυτό λοιπόν τοποθέτησε στην πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων ένα σημείωμα που γράφει: «Χρήση μόνο για φαγητό. Μην ζεσταίνετε ούρα. Κρατάτε τον φούρνο καθαρό, ευχαριστώ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs