Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Τέλος στα προβλήματα στύσης- Έρχεται το ρομποτικό πέος


Οριστικό τέλος στη στυτική δυσλειτουργία φιλοδοξούν να βάλουν τρεις Ιταλοί φοιτητές, ...
που δημιούργησαν την πρώτη ρομποτική πρόθεση πέους. 




Τα σχέδια για το robot pεnis παρουσιάστηκαν σε υποψήφιους επενδυτές και σύντομα, όπως εκτιμούν οι εφευρέτες του, ίσως είναι διαθέσιμο για τους άντρες που χρειάζονται «αρωγή» στο κρεβάτι τους.

Δημιουργοί του είναι ο Σέρτζιο Ταραντίνο, ο Αλεσάντρο Ντιοντάτο και ο Αντρέα Καφαρέλι που σπουδάζουν στο Ινστιτούτου Βιορομποτικής στο πανεπιστήμιο Scuola Superiore Sant’Anna. Η παρουσίαση του project έγινε στην εκδήλωση «High-tech business venturing» για την ανεύρεση επενδυτών για τη μετατροπή νέων ευρεσιτεχνιών υψηλής τεχνολογίας σε καινοτόμες επιχειρήσεις. Οι νεαροί επιστήμονες τόνισαν ότι έχουν σχεδιάσει με τέτοιον τρόπο τη ρομποτική πρόθεση που «θα γίνει δεκτή χωρίς προβλήματα από τους ασθενείς».Οπως εξήγησαν, η πρόθεση περιλαμβάνει έναν μηχανισμό στύσης, ο οποίος τοποθετείται στο πέος και ενεργοποιείται όπως στη φυσιολογική στύση, κάτι που θα κάνει τους ασθενείς να νιώθουν άνετα με τη χρήση του.

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στις ιστοσελίδες που μετέδωσαν την είδηση για το επίτευγμα των Ιταλών φοιτητών. Στα σχόλια δεν έλειψαν αυτοί που το αντιμετώπισαν ειρωνικά, κάνοντας χιουμοριστικά σχόλια όπως αν θα το καλύπτει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ τα σχόλια άλλων ξεπερνούσαν τα όρια του σόκιν. Ωστόσο οι πιο πολλοί είδαν τη χρηστική πλευρά του robot penis και έγραψαν ότι αποτελεί ελπίδα για τους άντρες με στυτική δυσλειτουργία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs